György József, Pest megye 2. választókerület (Budaörs és környéke) képviselőjelöltje

György József helyi képviselőjelöltünk 57 éves okleveles közgazdász. Sokáig az idegenforgalomban dolgozott, jelenleg információtechnikával foglalkozik. Budaörsön lakik születésétől fogva, egy 9 éves fia van. Édesapja aktív résztvevője volt a mai Illyés Gimnázium elődjének, a Budaörsi Gimnázium megalapításának, miután szülőhelyén ’56-ban börtönbe zárták, majd gimnáziumigazgatóként ellehetetlenítették.

Nemcsak Budaörshöz mély a kötődése, az egész választókerület sok helyét bejárta már. A kirándulások mellett hobbija az asztrológia és a természetgyógyászat, szereti a vízpartokat, az úszást, naponta jógázik, sportol. Kedvenc írói Hamvas Béla, Hermann Hesse, Tamási Áron, Richard Bach, Gerard Durrell, Szepes Mária és Jókai Mór. Érdekli még a tibeti buddhizmus, meditációs gyakorlatra is szert tett. Angol, német és olasz nyelven beszél.

Fontosnak tartja a választókörzet arányos fejlesztéseit folytatni, a korrupciót visszaszorítani, a közpénzeket gondosan kezelni, a leghasznosabb célokra fordítani és a természeti környezetet megóvni. A sportolás mellett kiemelten fontosnak érzi a fiatalok számára a magyar nemzeti múlt oktatását, mielőtt teljesen elnyeli őket az internet által nyújtott játék- és virtuális világ, és elvesztik nemzeti identitástudatukat. Elvhűn, megbízhatóan és következetesen támogatja a Mi Hazánk Mozgalom alapelveit, a Virradat programot, és részt vesz rendezvényein. Szeretné a politikába már belefásult, attól már szinte teljesen elfordult embereket is megszólítani, akik az elmúlt 30 év politikai-gazdasági-erkölcsi ámokfutása miatt már hitüket vesztették az ország becsületes kormányzásában.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben