Gyebnár Dávid, Békés megye 1. választókerület (Békéscsaba és környéke) képviselőjelöltje

Gyebnár Dávid helyi képviselőjelöltünk 28 éves politológus. Mesterszakon végzett a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Gyerekkora óta érdekli a történelem és a politika, rengeteget olvas, elsősorban történelmi regényeket.

Tősgyökeres békéscsabaiként és hajthatatlan nacionalistaként mindig is Csabán képzelte el a jövőjét, így számára egy percig sem volt kérdés, hogy az egyetem elvégzése után hazatér, és vállalva a lehetetlent, friss politológus diplomával Békés megyében kíván megélni. Ekkor értette meg, miért nem maradt szinte senki a generációjából szülővárosában. A kevés lehetőség ugyanis nevetségesen alacsony fizetésekkel és kizsákmányoló munkáltatókkal párosul. Nem meglepő, hogy a megye legégetőbb problémájának a regionális bérkülönbségeket látja. Ebből származik a térség szinte minden problémája: az elöregedő magyar társadalomtól az elvándorláson át egészen a felboruló demográfiai arányokig, melyek lassan egész Békés megyét élhetetlenné teszik. Megítélése szerint ha néhány éven belül nem oldjuk meg ezeket az égető kérdéseket, Békés megye elveszett. Úgy gondolja, mind a kormány, mind a baloldali álellenzék magára hagyta a térséget.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/Gyebnar.David.Mi.Hazank

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben