Gieber Lajos, Fejér megye 5. választókerület (Sárbogárd és környéke, Enying és környéke) képviselőjelöltje

Gieber Lajos helyi képviselőjelöltünk 54 éves, születése óta Lepsényben él, itt alapított családot. Felesége 25 éve óvódapedagógusként neveli a lepsényi kisgyermekeket. Két gyermekük már felnőtt. Lánya a lepsényi általános iskolában tanít, fia szoftverfejlesztő. Nagyon büszke 4 éves fiú unokájára is.

36 éve dolgozik mozdonyvezetőként. Megbízható, segítőkész. Szociális érzékenységét bizonyítja, hogy mindig szívén viseli az elesett emberek, a rászorulók sorsát. Figyelemmel kíséri Dél-Fejér megye fejlődését. Fontos számára az itt élő emberek életkörülményeinek javítása, illetve a körzet fejlődését, gyarapodását elősegítő ötletek, pályázatok támogatása. Programjában kiemelkedő feladatként szerepel a családi gazdaságok támogatása, az egészségügy fejlesztése, közutak felújítása, a tömegközlekedés 21. századi szintre való emelése, valamint bölcsődék, óvodák, iskolák építése, felújítása. Konzervatív jobboldali, keresztény beállítottságú. Meggyőződése, hogy jelenleg nincs más út, mint az egységes nemzetben gondolkodó magyar emberek összefogása, és nincs más magyar érdekközpontú politikai közösség, csak a Mi Hazánk Mozgalom.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/gieber.lajos.9

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben