Ferencz Gergő helyi képviselőjelöltünk 45 éves, fa- és lemezipari technológusként végzett Sopronban. A Rábaközben él feleségével, akivel egy ajándékboltot üzemeltetnek. Három fiának és unokájának neveltetésében fontos szerepet játszik a vidéki élet és a hagyományok őrzése, megélése. Háztáji gazdálkodással is foglalkozik, hobbija a kertészkedés, amelyről könyve is jelent meg 2021-ben. Fontosnak tartja a hagyományos gazdálkodó életforma megtartását a jövő nemzedékek számára. Nagyapja leventeként részese volt 1938 őszén Felvidék visszacsatolásának.

A Rábaközi választókerületben tevékenykedik, hét éve kapuvári önkormányzati képviselő.
A környék problémáit ismeri, a magyar dolgozó emberek kiszolgáltatott, alulfizetett helyzetén változtatni akaró politikus. Számos társadalmi munkában és az árvízi védekezésben is részt vett.
Szívügye a vidék környezetének megóvása, a falvak biztonságosan élhetővé tétele. A magyar hagyományok életben tartása, továbbadása is fontos eleme elképzeléseinek. Politikailag tapasztalt, a Rábaköz életét, mindennapjait ismerő, következetes, tisztességes magyar ember.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/tamasgergo
facebook.com/mihazank.rabakoz/

X