Kelemen Csaba, Somogy megye 1. választókerület (Kaposvár és környéke) képviselőjelöltje

Kelemen Csaba helyi képviselőjelöltünk Somogy megyeszékhelyén született, 50 éves. Egy fiúgyermek édesapja. Kaposváron nőtt fel, ott is tanult, középfokú végzettséggel rendelkezik. 36 éve a VOLÁN közlekedés kötelékében dolgozik. Fia a helyi futballklub tagja, melynek jelöltünk aktív résztvevője, segítője.

A Vitézi Rend tagja. Politikai nézetei már fiatal felnőttként kibontakoztak, de a politikusbűnözés, illetve a korrupció miatt visszahúzódott. Több csalódás után ismét bizakodva tekint a jövőbe.  2018 őszén csatlakozott a Mi Hazánkhoz, megalapította a helyi szervezetet, és a megyei elnöki tisztséget tölti be. A mozgalom Virradat programjában látja a kiutat és Magyarország felemelkedését.

Fontosnak tartja a munkavállalói érdekképviselet, a szakszervezetiség megerősítését. Munkahelyén munkavédelmi képviselő. Kisebb falvak felzárkóztatását, munkahelyek teremtését szorgalmazza.  Fontos, hogy az országot olyan emberek irányítsák, akik tesznek is a hazáért, nem csak kizsákmányolják. Célja, hogy a férfiak 40 év munkaviszony után nyugdíjba mehessenek. Hobbija a horgászat, a természet közelsége. A helyi szőlősgazdák egyesületének vezetőségi tagja, előszeretettel gazdálkodik szőlőbirtokán.

Mottója Kölcsey Ferenctől való: „Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derül.”

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/mihazank.kaposvar

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben