Kelemen Csaba helyi képviselőjelöltünk Somogy megyeszékhelyén született, 50 éves. Egy fiúgyermek édesapja. Kaposváron nőtt fel, ott is tanult, középfokú végzettséggel rendelkezik. 36 éve a VOLÁN közlekedés kötelékében dolgozik. Fia a helyi futballklub tagja, melynek jelöltünk aktív résztvevője, segítője.

A Vitézi Rend tagja. Politikai nézetei már fiatal felnőttként kibontakoztak, de a politikusbűnözés, illetve a korrupció miatt visszahúzódott. Több csalódás után ismét bizakodva tekint a jövőbe.  2018 őszén csatlakozott a Mi Hazánkhoz, megalapította a helyi szervezetet, és a megyei elnöki tisztséget tölti be. A mozgalom Virradat programjában látja a kiutat és Magyarország felemelkedését.

Fontosnak tartja a munkavállalói érdekképviselet, a szakszervezetiség megerősítését. Munkahelyén munkavédelmi képviselő. Kisebb falvak felzárkóztatását, munkahelyek teremtését szorgalmazza.  Fontos, hogy az országot olyan emberek irányítsák, akik tesznek is a hazáért, nem csak kizsákmányolják. Célja, hogy a férfiak 40 év munkaviszony után nyugdíjba mehessenek. Hobbija a horgászat, a természet közelsége. A helyi szőlősgazdák egyesületének vezetőségi tagja, előszeretettel gazdálkodik szőlőbirtokán.

Mottója Kölcsey Ferenctől való: „Hass, alkoss, gyarapíts: s a haza fényre derül.”

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/mihazank.kaposvar

X