Hrivnák Pál, Budapest 16. választókerület (Pesterzsébet, Kispest-Wekerle) képviselőjelöltje

Hrivnák Pál helyi képviselőjelöltünk 1964-ben született Budapesten. 3 éves korától a XX. kerületben él, tanulmányait is itt folytatta. Sorkatonai szolgálatát 1983-ban Zalaegerszegen töltötte, tapasztalataira alapozva támogatja a magyar ifjak honvédelmi kiképzését.

Érettségi után az építőiparban helyezkedett el, 2002 óta saját vállalkozását vezeti, mely épületgépészeti kivitelezéssel foglalkozik, lakossági és közületi megrendeléseket egyaránt teljesít. Ezen keresztül egész Dél-Pestet ismeri. Napi kapcsolatban van nyugdíjasokkal, nagycsaládosokkal, anyagi problémákkal küszködő emberekkel, valamint látja az önkormányzat által kezelt intézmények, ingatlanok problémáit is.

A politikával önkormányzati szinten kezdett foglalkozni, 2010-ben és 2019-ben független jelöltként mérette meg magát a helyi választásokon mint párton kívüli. Itt szerzett tapasztalatai alapján fogalmazódott meg benne, hogy a Mi Hazánk Mozgalom keretein belül valósítható meg az emberek méltó és becsületes érdekképviselete, mely nem megalkuváson nyugszik, hanem partneri viszonyon.

Fiát, aki ma a Budapesti Műszaki Egyetem gépészmérnök hallgatója, egyedül nevelte 14 éves kora óta, így a gyermekeiket egyedül nevelő szülők élete sem ismeretlen előtte. Rajta keresztül a fiatalok gondjait – lakáskérdés, munkavállalás, egyetemi tanulmányok ideje alatti megélhetés – pontosan látja.

A választókörzet problémáit jól ismerő jelöltként bizton számíthatnak segítségére a hozzá fordulók – pártállástól függetlenül – akik nem csak kérni, de tenni is kívánnak szűkebb lakóhelyük otthonossá, élhetőbbé és biztonságosabbá tételéért.

Email címe: [email protected]

Kövessen Facebookon is:

Hrivnák Pál
Mi Hazánk Pesterzsébet

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben