Halászné Hunyadi Gyöngyi, Somogy megye 2. választókerület (Barcs és környéke) képviselőjelöltje

Halászné Hunyadi Gyöngyi helyi képviselőjelöltünk 65 éves, Somogy megyében, Kutason született. 51 éve él Barcson. A barcsi gimnáziumban érettségizett, majd tanulmányait munka mellett végezte. Képesített könyvelő. Két fiúgyermeket nevelt, jelenleg nyugdíjas, és nagymama. Fiatalabb éveit édesanyaként a gyereknevelés, a munka és a tanulmányai foglalták le. 2020-ban döntött úgy, hogy csatlakozik a Mi Hazánk Mozgalomhoz. A Mi Hazánk célkitűzései közül a legfontosabbak számára a nemzet megmaradása, az elvándorlás megállítása, valamint a munkahelyteremtés.

Véleménye szerint a helyi adottságok, a Dráva folyó és a szép természeti környezet, az Ősborókás tökéletesen alkalmasak a turizmus fellendítésére. A fiatalok elvándorlása miatt sok idős ember maradt egyedül. Szeretné, ha az idős emberek a munkában eltöltött éveik után a saját nyugdíjukból meg tudjanak élni.

Kedvenc időtöltése a kerti munka, gyermekkorában is sokat járt a szüleivel hobbikertet művelni, amelyet a lakótelepi lakás mellett is meg tudtak oldani. A szabadban végzett munka, a természet közelsége sok sikerélményhez juttatja az embereket, és ez egyben a családok megélhetését is segítené. Fontosnak tartja azt, hogy a fiatalokkal megszeressék a természetet és a mezőgazdasággal kapcsolatos munkát, szerinte ennek oktatását vissza kellene vinni az iskolákba.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben