Földesi Mihály, Békés megye 2. választókerület (Békés és környéke) képviselőjelöltje

Földesi Mihály helyi képviselőjelöltünk Mezőberényben született, 54 éves, nős, négy gyermek édesapja, és egy fiúgyermek büszke nagyapja. Őstermelőként 40 hektárt művel. Békés város és a megyei önkormányzat konstruktív ellenzéki képviselője. Felesége Szarvas szülötte, aki Békésen az egyik középiskola pedagógusa.

Többek között Márai Sándor és Wass Albert művei alapozták meg a nemzet iránti elkötelezettségét, a határon túli testvérek szeretetét. Lokálpatrióta, segít a rászoruló családoknak, küzd a szegénység ellen. A jelenlegi EU-ból való kilépés egyik mozgalmi szorgalmazója.

Képviselőként fontosnak tartja a korrupció visszaszorítását, a közpénzek gondos kezelését. Ezért vállalta a megyei Pénzügyi Bizottság vezetését, valamint a városi bizottságnak is tagja. Mind a két testületben erős kontroll feladatot lát el.

A választókerület legfőbb értékének tartja az itt élők tudását, szorgalmát, a kiváló minőségű termőföldet, valamint a felszín alatti vízkészletet. Azon munkálkodik, hogy ezek az értékek az itt élő családok megélhetését és jövőjét biztosítsák. Ezért a választókerület felvirágoztatását a családi méretű mezőgazdálkodásban és az arra épülő helyi feldolgozóipar kiépítésében, valamint a turizmusban látja.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben