Földesi Mihály helyi képviselőjelöltünk Mezőberényben született, 54 éves, nős, négy gyermek édesapja, és egy fiúgyermek büszke nagyapja. Őstermelőként 40 hektárt művel. Békés város és a megyei önkormányzat konstruktív ellenzéki képviselője. Felesége Szarvas szülötte, aki Békésen az egyik középiskola pedagógusa.

Többek között Márai Sándor és Wass Albert művei alapozták meg a nemzet iránti elkötelezettségét, a határon túli testvérek szeretetét. Lokálpatrióta, segít a rászoruló családoknak, küzd a szegénység ellen. A jelenlegi EU-ból való kilépés egyik mozgalmi szorgalmazója.

Képviselőként fontosnak tartja a korrupció visszaszorítását, a közpénzek gondos kezelését. Ezért vállalta a megyei Pénzügyi Bizottság vezetését, valamint a városi bizottságnak is tagja. Mind a két testületben erős kontroll feladatot lát el.

A választókerület legfőbb értékének tartja az itt élők tudását, szorgalmát, a kiváló minőségű termőföldet, valamint a felszín alatti vízkészletet. Azon munkálkodik, hogy ezek az értékek az itt élő családok megélhetését és jövőjét biztosítsák. Ezért a választókerület felvirágoztatását a családi méretű mezőgazdálkodásban és az arra épülő helyi feldolgozóipar kiépítésében, valamint a turizmusban látja.

Email címe: [email protected]

X