Jozó Tamás, Somogy megye 3. választókerület (Marcali és környéke) képviselőjelöltje

Jozó Tamás helyi képviselőjelöltünk 48 éves vállalkozó, egy bioboltot üzemeltet Lengyeltótiban, és egy vitaminboltot Kaposváron.  Születése óta itt él, így tisztában van a helyi előnyökkel és hátrányokkal, valamint a kitörési pontokkal. Egész életében a jobboldali értékek jelentették az igazodási pontot számára, és ezért szeretné segíteni a Mi Hazánk terveinek a megvalósítását. 2019-ben házasodott meg, és jelenleg is Lengyeltótiban él egészségtanácsadó feleségével. Immáron 15 éve önkormányzati képviselő a településen, közmegelégedéssel.

Közéleti tevékenysége során kiemelten fontosnak tartja a személyes hozzájárulást, példamutatást és cselekvést, tiszteletdíjából rendszeresen támogatja a különböző lengyeltóti alapítványokat és egyesületeket. Gyakran tart egészségmegőrző előadást különböző szervezeteknek. A Bioboltban adományozási lehetősséggel segíti a Mentőalapítványt és az állatvédőket. Számos alkalommal tartott kedvezményes ruhavásárt a helyi művelődési házban, ami mára közösségi rendezvénnyé nőtte ki magát. Ennek bevételéből támogatta például a Lengyeltóti Sportkört, az Ördöngös Táncegyüttest, az Óvodások Kincses Ládikója Alapítványát és a Lengyeltóti Thai Boksz Egyesületet.

Szabadidejében sokat foglalkozik az egészségmegőrzés és a gyógyítás témakörével. Szükség esetén szakemberekkel együtt, közösen segít olyanoknak, akik egy jobb egészséget, egy kielégítőbb közérzetet szeretnének elérni. Fiatal kora óta sportol, jelenleg is igazolt futballista a Szőlősgyöröki SE csapatában. Ezenkívül tagja egy baráti kispályás futballcsapatnak is. Korábban tájékozódási futó volt, pingpongozott, atletizált és egy időben testépítésbe is belekóstolt.

Email címe: [email protected]

Kövesse Faceookon is: facebook.com/JozoTamas1

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben