Jozó Tamás helyi képviselőjelöltünk 48 éves vállalkozó, egy bioboltot üzemeltet Lengyeltótiban, és egy vitaminboltot Kaposváron.  Születése óta itt él, így tisztában van a helyi előnyökkel és hátrányokkal, valamint a kitörési pontokkal. Egész életében a jobboldali értékek jelentették az igazodási pontot számára, és ezért szeretné segíteni a Mi Hazánk terveinek a megvalósítását. 2019-ben házasodott meg, és jelenleg is Lengyeltótiban él egészségtanácsadó feleségével. Immáron 15 éve önkormányzati képviselő a településen, közmegelégedéssel.

Közéleti tevékenysége során kiemelten fontosnak tartja a személyes hozzájárulást, példamutatást és cselekvést, tiszteletdíjából rendszeresen támogatja a különböző lengyeltóti alapítványokat és egyesületeket. Gyakran tart egészségmegőrző előadást különböző szervezeteknek. A Bioboltban adományozási lehetősséggel segíti a Mentőalapítványt és az állatvédőket. Számos alkalommal tartott kedvezményes ruhavásárt a helyi művelődési házban, ami mára közösségi rendezvénnyé nőtte ki magát. Ennek bevételéből támogatta például a Lengyeltóti Sportkört, az Ördöngös Táncegyüttest, az Óvodások Kincses Ládikója Alapítványát és a Lengyeltóti Thai Boksz Egyesületet.

Szabadidejében sokat foglalkozik az egészségmegőrzés és a gyógyítás témakörével. Szükség esetén szakemberekkel együtt, közösen segít olyanoknak, akik egy jobb egészséget, egy kielégítőbb közérzetet szeretnének elérni. Fiatal kora óta sportol, jelenleg is igazolt futballista a Szőlősgyöröki SE csapatában. Ezenkívül tagja egy baráti kispályás futballcsapatnak is. Korábban tájékozódási futó volt, pingpongozott, atletizált és egy időben testépítésbe is belekóstolt.

Email címe: [email protected]

Kövesse Faceookon is: facebook.com/JozoTamas1

X