Bertics Mihály, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 4. választókerület (Vásárosnamény és környéke) képviselőjelöltje

Bertics Mihály helyi képviselőjelöltünk 1976-ban született Szatmárnémetiben, 1990 óta él Vásárosnaményban. A katonai szolgálatot a Honvéd Folyami Flottillánál töltötte. 1999-ben érettségizett a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban, valamint élelmiszeripari végzettséggel rendelkezik, 2001 óta a Magyar Postánál dolgozik. Három gyerek édesapja, 11, 6, és 4 évesek.

Gyermekkorától nemzeti konzervatív érzelmű, a tradicionális magyar értékrend határozza meg mindennapi életét, társadalmi tevékenységeit. 2006 óta foglalkozik nemzeti radikális politikával, 2010 és 2014 között aktív szerepet vállalt helyi önkormányzati területen. Alapító tagja és századparancsnoka volt a Magyar Gárda Esze Tamás zászlóaljának. Több hagyományőrző egyesület tagja, a honfoglalás kori magyar kultúra és életforma is érdekli.

Politikai és társadalmi szerepvállalásával a nemzeti megmaradás segítése a legnagyobb célja, a vidéki elvándorlás megállítása, a magyar vidék élhetővé tétele fiataljaink számára.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben