Kovács Attila, Budapest 17. választókerület (Csepel és Soroksár) képviselőjelöltje

Kovács Attila helyi képviselőjelöltünk 55 éves, két gyermek édesapja, nagyapa. Ferencvárosban született, Pesterzsébeten nőtt fel, és immár Soroksáron él 30 éve, abból 26 évet Újtelepen, de ezer szállal kötődik Csepelhez is. 1987 óta vállalkozó, saját kereskedelmi céget alapított 1995-ben. Soroksár Újtelepen 2003 óta van egy kis vegyi üzlete.
Soroksáron az újtelepi katolikus közösség aktív tagja. Hobbija az állattartás (tyúkok, kutya, papagájok, nyulak, vadászgörény), sportlövészet, kempingezés, utazás.

2005 óta járja az elszakított országrészeinket. 2002 óta foglalkozik politikával, a MIÉP színeiben kezdte közéleti szerepvállalását.  2006-tól 2014-ig önkormányzati képviselő volt Soroksáron. 2014 és 2020 között felhagyott a politikával a csalódásai miatt. Majd 2020-ban a Mi Hazánk Mozgalomban újra megtalálta azt, ami évekig hiányzott a politikai palettáról. 2021-ben elérkezettnek látja az időt, hogy újra aktivizálja magát a politikában, és az egyedüli hiteles nemzeti politikai mozgalom tagjaként és képviselőjelöltjeként segítse a Mi Hazánk törekvéseit.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/mihazank.xxiii
facebook.com/mihazank.XXIII.ker.elnok

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben