Hegedüs Pál, Fejér megye 3. választókerület (Bicske és környélke, Gárdony és környéke) képviselőjelöltje

Hegedüs Pál helyi képviselőjelöltünk 75 éves, Nagyváradon született, ott végezte középiskolai tanulmányait. Érettségi után sorkatonai szolgálatát töltötte, majd felvételizett a Jászvásári Főiskola mérnöki karára. 1972-ben végzett mint textilmérnök, és még az év folyamán elhelyezkedett Szatmárnémeti egyik textilgyárában. Itt előbb üzemvezető mérnökként dolgozott, majd a rendszerváltás után mint igazgató vezette a vállalatot.

A kétezres évektől kezdve kapcsolódott be a székelyföldi autonómia-mozgalomba, megalakulásától fogva tagja az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanácsnak, majd ennek egy idő után a Szatmár megyei elnöke. 2003-tól tagja a Magyar Polgári Szövetségnek, majd 2008-tól az akkor alakult Magyar Polgári Pártnak lett a Szatmár megyei elnöke.

Két leánygyermek édesapja, kisebbik lánya eddig három unokával ajándékozta meg. Mivel leánya családja és unokái Gárdonyban élnek, 2019-től úgy döntött, hogy végleg Gárdonyban telepedik le. 2020-ban tagja lett a Mi Hazánk Mozgalomnak, a párt Velencei-tavi szervezetének elnökeként mint képviselőjelölt indul a 2022-es választásokon.

Email címe: [email protected]

Kövess Facebookon is:
facebook.com/hegeduspali
facebook.com/mihazankvelenceito

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben