Giczy József, Vas megye 2. választókerület (Sárvár és környéke) képviselőjelöltje

Giczy József helyi képviselőjelöltünk 60 éves, római katolikus és három gyermek édesapja. Szombathelyen született, Kőszegen érettségizett, ahol azóta is él. 25 évig antikvárius vállalkozóként könyvkiadással és kereskedelemmel foglalkozott. Jelenleg egy keresztény bolt üzletvezetője. Több, mint tíz éve önkéntes karitatív tevékenységet folytat a városban.

2001-ben városi Pro Communitate díjat kapott. Négy évig városi képviselő volt. A katonaság alatt csapatban országos síjárőr bajnokságot nyert. 20 éven keresztül versenyszerűen atletizált, majd edzősködött. A tanítványai magyar utánpótlás bajnokságot nyertek, felnőttként éveken keresztül több dobogós helyezést értek el a magyar bajnokságokon.

Szabadidejében életvezetési tanácsadást és zarándokfutást csinál. Politikával az ún. rendszerváltáskor kezdett foglalkozni. Eközben pártok jöttek-mentek, de ő most is ugyanazokat az értékeket vallja és képviseli. 2019-óta tagja, majd megyei elnöke a Mi Hazánk Mozgalomnak.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/antikvarium.koszeg
facebook.com/mihazank.vasmegye
facebook.com/sarvar.mihazank
facebook.com/koszeg.mihazank

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben