Dr. Tóth Sándor, Hajdú-Bihar megye 5. választókerület (Hajdúszoboszló és környéke és a Sárrét) képviselőjelöltje

Dr. Tóth Sándor helyi képviselőjelöltünk Egyeken született 1958-ban. Több mint 36 éve jogász és első generációs értelmiségi, édesapja az 1990-ben bekövetkezett korai elhunytáig a letűnt rendszerben mindvégig kívülállóként egyéni gazdálkodó volt, szülei soha nem voltak tagjai a helyi termelőszövetkezetnek. Nemzeti elkötelezettsége, jobboldalisága megkérdőjelezhetetlen.

A debreceni KLTE Gyakorló Gimnáziumában érettségizett, majd a Pécsi Janus Pannonius TE Állam- és Jogtudományi Karán 1985-ben diplomázott. Később a Hajdú–Bihar Megyei Tanács Mezőgazdasági és Élelmezésügyi Osztályán dolgozott, és ennek a folytatásaként jogtanácsos lett Hajdúszováton. Ezt követően Tiszafüreden a Polgármesteri Hivatal Hatósági Osztályát vezette, majd 1993 évtől ismét II. fokú közigazgatási szervnél, a Hajdú-Bihar Megyei Földhivatalnál dolgozott, a kárpótlási eljárásokkal kapcsolatosan polgári jogi és földjogi előadásokat tartott.

Dolgozott a versenyszférában, a tiszaszőlősi „BA-ZSI” Hús Kft.-nél és ezzel egyidejűleg a „HUNAROMA” Kft.-nél volt jogtanácsos. Egyek Nagyközség Önkormányzatánál ingyenes jogi tanácsadást nyújt.

A közügyek mindig is foglalkoztatták, a 2002-2006-os ciklusban Egyek Nagyközség Önkormányzatának képviselője volt. Kezdetektől radikális jobboldali szimpatizánsa a MIÉP-nek, majd a Jobbiknak, amíg az fel nem adta addigi eszmeiségét. A múlt évben lett a Mi Hazánk Mozgalom tagja, és településén megalakította az Egyeki Szervezetet. Hasonlóképpen közreműködött a tiszacsegei és a hortobágyi szervezetek létrehozásában. Hobbija a kertészkedés, barkácsolás, sakkozás.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/sandor.drtoth
facebook.com/mihazank.egyek

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben