Bálint Csaba, Győr-Moson-Sopron megye 1. választókerület (Győr, Kisbajcs, Nagybajcs és Vének) képviselőjelöltje

Bálint Csaba helyi képviselőjelöltünk 1987-ben született Újvidéken, tanulmányait is itt végezte, mint gáz- és légenergetikai technikus. Családjával Győrben él, vállalkozást vezet, ami fémipari tevékenységgel foglalkozik. Szeret horgászni, fiatal korában sokat futballozott, három gyermeke a helyi Gyirmót SE-ben játszik. A Mi Hazánk Mozgalom győri elnöke, valamint a Magyar Önvédelmi Mozgalom Győr-Moson-Sopron megyei vezetője.

Négygyermekes családapaként jól átlátja a jelenlegi helyzetet az országban, látja a hiányosságokat.  Az iskolák forráshiányosak: gyakran a szülőknek kell gyűjteniük új szekrényekre, nyomtatópapírra. A kórházak gyalázatos állapota és az alacsony bérek miatt kevés az orvos, az ápoló; a vizsgálatokra hat hónapot meghaladó várólisták vannak, amelyek gyakran végzetesek a betegek számára. Tehát aki jogosan várna ellátást a hosszú évek alatt befizetett tb-járulék alapján, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha életben szeretne maradni. Kijelenthető, hogy ma Magyarországon betegnek lenni luxus. A megnövekedett infrastruktúra olyan torlódást eredményez, hogy egy óra alatt lehet eljutni Győr másik felére, amely a munkába járást és az iskolába való eljutást nehezíti. A helyi tömegközlekedés pedig nincs megfelelően kialakítva a városban közlekedő emberek igényeinek. Győr környékén kialakulóban vannak kisebb „no-go” zónák, Győrben a buszpályaudvar, a vasútállomás és a Baross út mára olyan hely lett, hogy napi szinten atrocitás éri az arra közlekedőket. Számos dologra (fürdőre, harangjátékra, szobrokra) van forrás, miközben az igazán fontos dolgok háttérbe szorulnak. A megbecsülés hiánya és a lakhatás megfizethetetlensége miatt rengeteg honfitársunk külföldön dolgozik, akik az itthoni gazdaság számára létfontosságúak. Sok ember számára sajnos csak az Audi maradt mint munkalehetőség Győrben, ami a helyi kis- és középvállalkozások végét jelentheti. Ezekre a problémákra megoldást jelent egy újragondolt bérlakásprogram és a szakmunkások támogatása. Egy élhetőbb, szebb Magyarország érdekében.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/balint.csaba.gyor

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben