Eszli István: “valójában a harmadik utas politika megjelenése zavarja őket”

A Fidesz választási törvény módosító javaslatát kritizálta Eszli István a Mi Hazánk mozgalom megyei elnöke a napokban tartott tapolcai sajtótájékoztatóján. Az elnök szerint pártjuk ma már politikai tényező, amelyet igyekeznek  figyelmen kívül hagyni a kormánypárt és az ellenzéki oldal egyéb szereplői is.

– Úgy gondolják, hogy a Mi Hazánk Mozgalom oligarchák és más pénzügyi támogatások hiányában nem lesz képes a választókerületek többségében jelöltet állítani. Itt nagyot téved a Fidesz oldal és a balliberális elvtelen összefogás is, hiszen pártunk már készen áll arra, hogy nem 50, 70, de mind a 106 választókerületben, az ország minden részében jelölteket állítson a szavazók elé- fogalmazott Eszli István. Véleménye szerint a Mi Hazánkat  ma is 1-2 százalékos pártként tartják nyílván, pedig  két éve történt megalakulásuk óta, rengeteg munkával  töretlenül fejlődik, bővül a szervezet. – Valójában a harmadik utas politika megjelenése zavarja mindkét tömböt, amely korrupciótól mentes, hiteles nemzeti és nem álnemzeti, vagy elvtelen politizálást képvisel- hangsúlyozta a párt Veszprém megyei elnöke, majd hozzátette, hogy az Orbán rendszer leváltására sem kötnek semmilyen kompromisszumot, szövetséget az egyesült  balliberális ellenzékkel. Eszli István arra a választások tisztaságát érintő felvetésre is reagált, hogy ezentúl a szavazófülkékben legyen legális a szavazólapok lefényképezése a választásra jogosult számára. – Felháborító felvetés, amely az írni, olvasni is alig tudó,  krumplin megvehető szavazók szavazatainak ellenőrzését, kifizetését teheti lehetővé- fogalmazott. /tl/

Kép és forrás: tapolcamedia.hu

 

További bejegyzések

Toroczkai László országjárása

Dér Dániel

Kedvcsináló nagycsaládos fényképpályázatot hirdet egymilliós díjazással Novák Előd

Dér Dániel

A Mi Hazánk a multik helyett az önellátásra törekvő magyarokat támogatja

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben