A Mi Hazánk tiltakozik a keresztényellenesség ellen

– Egyedül a Mi Hazánk Mozgalom tiltakozott a tavasz folyamán a Népszava durván keresztényellenes karikatúrája ellen, most is egyedül tiltakozunk az ellen, hogy a Magyar Újságírók Országos Szövetsége különdíjjal jutalmazta ezt a förmedvényt– jelentette ki Lantos János, a párt választókerületi elnöke a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) székháza előtt.

Lantos szerint a MÚOSZ ezzel a Chalrie Hebdo szintjére süllyedt. Az ugyanis nem csupán az iszlámot, hanem a kereszténységet is rendszeresen gyalázza. Mint mondta, az teljesen természetes, hogy a radikális politikai iszlám jelenlétét nem helyeselhetjük Európában, civilizációnk külső ellenségének tekintjük, de az jól látható, hogy a Chalrie Hebdo besároz minden vallást és tradicionalitást, ennek a felforgató tevékenységnek sincs helye Európában, ha úgy tetszik, ők a belső ellenség.

A Mi Hazánk politikusa ezután bemutatott néhány karikatúrát, melyet a Charlie Hebdo jelentetett meg, azokat összevetette a MÚOSZ által díjazottal, és egyértelmű hasonlóságot állapított meg. Ehhez a belső ellenséghez csatlakozott immáron a Magyar Újságírók Országos Szövetsége is.

– A Mi Hazánk tiltakozik a Magyarországon tapasztalható keresztényellenes uszítás ellen, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének pedig tanácsoljuk, hagyjanak fel azzal a megtévesztő magatartásukkal, hogy nevükben hordozzák a magyar jelzőt.

Jól láthatóan semmi közük a magyarsághoz, hiszen a kereszténység elválaszthatatlan a magyarság évezredes hagyományaitól, így hát javasoljuk, változtassanak nevet. A legtalálóbb az volna, hogy Keresztény- és Magyarellenes Újságírók Országos Szövetsége – fogalmazott.

Lantos János végül kijelentette, hogy a rajzok még arra sem méltóak, hogy elégessék vagy ledarálják, ezért kidobta egy közelben lévő kukába azokat.

 

 

További bejegyzések

Toroczkai László válasza Magyar Péternek

Dér Dániel

Magyarország nem keveredhet bele a háborúba Izraelben sem!

Dér Dániel

Ne fogadja el a kormány a WHO pandémiaszerződését!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben