A Mi Hazánk tiltakozik a keresztényellenesség ellen

– Egyedül a Mi Hazánk Mozgalom tiltakozott a tavasz folyamán a Népszava durván keresztényellenes karikatúrája ellen, most is egyedül tiltakozunk az ellen, hogy a Magyar Újságírók Országos Szövetsége különdíjjal jutalmazta ezt a förmedvényt– jelentette ki Lantos János, a párt választókerületi elnöke a Magyar Újságírók Országos Szövetségének (MÚOSZ) székháza előtt.

Lantos szerint a MÚOSZ ezzel a Chalrie Hebdo szintjére süllyedt. Az ugyanis nem csupán az iszlámot, hanem a kereszténységet is rendszeresen gyalázza. Mint mondta, az teljesen természetes, hogy a radikális politikai iszlám jelenlétét nem helyeselhetjük Európában, civilizációnk külső ellenségének tekintjük, de az jól látható, hogy a Chalrie Hebdo besároz minden vallást és tradicionalitást, ennek a felforgató tevékenységnek sincs helye Európában, ha úgy tetszik, ők a belső ellenség.

A Mi Hazánk politikusa ezután bemutatott néhány karikatúrát, melyet a Charlie Hebdo jelentetett meg, azokat összevetette a MÚOSZ által díjazottal, és egyértelmű hasonlóságot állapított meg. Ehhez a belső ellenséghez csatlakozott immáron a Magyar Újságírók Országos Szövetsége is.

– A Mi Hazánk tiltakozik a Magyarországon tapasztalható keresztényellenes uszítás ellen, a Magyar Újságírók Országos Szövetségének pedig tanácsoljuk, hagyjanak fel azzal a megtévesztő magatartásukkal, hogy nevükben hordozzák a magyar jelzőt.

Jól láthatóan semmi közük a magyarsághoz, hiszen a kereszténység elválaszthatatlan a magyarság évezredes hagyományaitól, így hát javasoljuk, változtassanak nevet. A legtalálóbb az volna, hogy Keresztény- és Magyarellenes Újságírók Országos Szövetsége – fogalmazott.

Lantos János végül kijelentette, hogy a rajzok még arra sem méltóak, hogy elégessék vagy ledarálják, ezért kidobta egy közelben lévő kukába azokat.

 

 

További bejegyzések

Toroczkai László országjárása

Dér Dániel

Kedvcsináló nagycsaládos fényképpályázatot hirdet egymilliós díjazással Novák Előd

Dér Dániel

A Mi Hazánk a multik helyett az önellátásra törekvő magyarokat támogatja

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben