Esze Tamás, Budapest 18. választókerület (Budafok-Tétény, Albertfalva) képviselőjelöltje

Esze Tamás helyi képviselőjelöltünk kétdiplomás gépészmérnök, szakterülete a kazángyártás, a hegesztés és az energetika. Édesapja a második világháborúban a II. páncélos utászzászlóalj parancsnokaként az utolsó pillanatig harcolt a Vörös Hadsereg ellen, hősi helytállásáért a Rákosi-rendszer 10 éves börtönbüntetéssel „jutalmazta”. Mivel a család rendkívül nehéz körülmények között élt, már 10 éves korától rendszeresen dolgozott. Diákokat korrepetált matekból, fizikából, nyaranta a MÁV alkalmazta gazoló gyerekként, de nehéz fizikai munkákat is elvállalt. Ezek az évek érlelték benne az egyszerű emberek iránti érdeklődés és törődés gyakorlatát.

Évtizedek óta vezető beosztásban dolgozik. 1988-tól saját alapítású cégében, több mint 400 embernek biztosított munkát és tisztességes megélhetést. Bár nyugdíjas, a mai napig aktív, gyakran beáll az alkalmazottai közé dolgozni. 1994-2006-ig a MIÉP Budapest XXII. kerületi elnöke és önkormányzati képviselője. Ez idő alatt számos társadalmi feladatot látott el. 12 évig a Budafoki Labdarúgó Klub elnöke, a Történelmi Vitézi Rendnél budapesti és közép-magyarországi törzskapitány. Több mint negyven éve támogatja a fiatal sportolókat és civil szervezeteket. Számos alkalommal támogatta a Greenpeace-t, a Madártani Intézetet és a Vakok Intézetét. A Budafoki Evangélikus Gyülekezetnek neki köszönhetően 1998-tól ismét van harangja. Minden földrészen járt, több mint 120 országba látogatott el, így a világpolitikára is komoly rálátással bír.

Erős nemzettudattal rendelkező, konzervatív értékrendben élő, nacionalista személyiség. Kiváló szervezői és vezetői képessége, illetve a magyarság iránti elkötelezettsége alkalmassá teszi a dél-budaiak képviseletére.

 

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/mihazank.xxii
facebook.com/mihazankujbuda
facebook.com/profile.php?id=100073956526206

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben