Erős Erzsébet helyi képviselőjelöltünk 64 éves, mezőgazdasági szakirányú végzettségű, két felnőtt gyermek édesanyja. 25 éve él Kecskeméten és vonzáskörzetében, így jól ismeri a választókerület adottságait, a fejlesztendő területeket. Öt évvel ezelőtt létrehozott egy kisebb ültetvényt, melyben 300 oltvány diófát és egy vegyes gyümölcsöst gondoz.

A Mi Hazánk Mozgalom Nyugdíjas Kabinetének elnöke. Szeretné, hogy az idős, munkában megfáradt embereknek biztonságos, nyugodt életük legyen, hogy hosszú évekig tudjanak gyermekeikkel, unokáikkal kiegyensúlyozott, boldog nyugdíjas éveket tölteni.

Azt tartja, hogy életünk csak addig lesz tartalmas, míg szeretettel és tisztességgel töltjük meg. Szeretne egy olyan Magyarországot, amely végre biztosítani tudja minden magyar polgára számára az anyagi és erkölcsi biztonságot, ne kelljen azt soha többé idegen földön keresnie. Egyetlen magyar embernek se kelljen saját hazájában félelemben élnie, mert az állam biztosítja a rendet, a törvények következetes betartását. A felnövekvő generáció és az idősek is ismerhessék meg végre őseink valódi, dicső történelmét, hogy büszke polgárai legyenek magyar nemzetünknek.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/eroserzsebet.mihazank

X