Éberling Balázs, Bács-Kiskun megye 6. választókerület (Baja és környéke) képviselőjelöltje

Éberling Balázs helyi képviselőjelöltünk 42 éves, nős, két fiúgyermek édesapja. Szakmáját tekintve gépésztechnikus, felesége okleveles településmérnök, a gyermekeik általános iskolás korúak. A mohács-szigeti Homorúdon él születése óta, 2019-től a település polgármestere. A Mohács-szigeten eltöltött természetközeli gyermekévek (a Duna közelsége, a gemenci ártéri erdők világa, horgászvizek sokasága) meghatározóak voltak számára, így alakult ki a környezettudatos természetet óvó és vele együtt élő szemlélete. Gyermekeit hasonló szellemben neveli, szabadidejének nagy részét családjával ma is a természetben tölti túrázással, evezéssel, horgászattal, kerékpározással. Nemzeti konzervatív gondolkodású, sváb származású, ebből kifolyólag családját a kommunista uralom alatt számos hátrány és megkülönböztetés érte. Nagyapját az oroszok kényszermunkatáborba hurcolták. Polgármesterként napi szinten szembesül a magyar vidéket érintő súlyos gondokkal, mint például az elvándorlás, munkanélküliség, demográfiai problémák, költségvetési nehézségek, a háziorvosok és rendőrök hiánya, romló közbiztonság stb. Homorúd határmenti település, melyet a migráció napi szinten súlyt, ezért a hivatásos határőrség visszaállításának feltétlen híve.
Határozott meggyőződése szerint egy település és egy ország jólétét kizárólag a szorgalmas és becsületes munka, valamint a jogkövető magatartás hozhatja el. Ezt képviseli polgármesterként, és ezt kívánja képviselni az Országgyűlésben is, amennyiben a választók megtisztelik bizalmukkal.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/balazs.eberling

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben