Dr. Vadon István, Vas megye 1. választókerület (Szombathely és környéke) képviselőjelöltje

Dr. Vadon István helyi képviselőjelöltünk 54 éves ortopéd-traumatológus főorvos, 1967-ben született. 2004 óta él házasságban feleségével, Vadon Andreával, 2008 óta Vas megyében, Velemben, 2014 óta Szombathelyen. Két leánygyermek édesapja; Enikő 18, Emese 16 éves. 1985-ben német nyelvből felsőfokú, 1987-ben angol nyelvből középfokú állami nyelvvizsgát tett. Általános orvosi diplomát 1993-ban szerzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1999-ben ortopédia, 2004-ben traumatológia szakvizsgát tett.

Az egyetem elvégzését követően a Budai Honvédkórház gerincgyógyászati osztályán és a SOTE Ortopédiai Klinikán látta el a betegeket. 2009 és 2011 között a szombathelyi Markusovszky Kórház baleseti sebészetén osztályvezetőként, majd 2011 és 2014 között az ortopédia osztályon főorvosként dolgozott. Jelenlegi munkahelyén, a németújvári kórház ortopédiai osztályán 2014. március óta dolgozik főorvosi beosztásban.

Következetesen konzervatív, nemzeti gondolkodású. Ennek szellemében jött létre és tevékenykedett elnöksége alatt akkori lakóhelyén, Velemben 2011 és 2013 között a Szent Vid Civil Egyesület. Társadalmi munkáját most a Mi Hazánk Mozgalomban végzi.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben