Dr. Horváth Attila, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 1. választókerület (Nyíregyháza) képviselőjelöltje

Dr. Horváth Attila helyi képviselőjelöltünk 61 éves, 1960-ban született Nyíregyházán, a helyi Zrínyi Ilona Gimnáziumban érettségizett. Az NYVSSC színeiben megyei bajnok szinten atletizált. A Debreceni Orvostudományi Egyetemen summa cum laude minősítéssel diplomázott 1985-ben. Kisvárdán, majd Fehérgyarmaton dolgozott, jelenleg a megyei kórház onkológus főorvosa. Betegei humánus, megbízható, közvetlen orvosként ismerik. Nagyobb gyermekei már önállóak, valamint két 11 éves ikergyermek édesapja. Szabadidejében aktívan sportol (sí, karate), illetve, ha teheti, esténként a zongora mellett feledkezik meg a mindennapi gondokról. Mindig is nemzeti konzervatív érdeklődésű volt. A szülőotthon történelemtanári szemlélete mellett Wass Albert, Márai Sándor, Duray Miklós, Nemeskürty István művei oltották belé a nemzet iránti elkötelezettséget, a határokon is túlnyúló hazaszeretetet.

2020-ban döntött úgy, hogy munkájával az egyenes nemzeti utat járó Mi Hazánk Mozgalmat szeretné segíteni, amely a magyar emberek érdekeit féltően, őszintén képviseli. Helyi szinten a térség további fejlődését szolgáló elképzelései vannak. Ezek főleg az egészségügyet, az úthálózat fejlesztését, illetve pártja Virradat programjával összhangban a térség mezőgazdasági termelési-kereskedelmi életének átszervezését érintik. Szabolcsot ismét kiemelkedő mezőgazdasági centrummá szeretné tenni, és még jobban ki kell aknázni a hármashatárból fakadó lehetőségeket is. Országos politikai szinten meggyőződése, hogy a balliberális koalíció országvesztő politikája elfogadhatatlan, ugyanakkor a regnáló jobboldali erőnek is erős kontrollra van szüksége. Jól kifejezi ezt a Mi Hazánk harmadik utas jelszava: se Gyurcsány, se Orbán!

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben