Dobrán Gyula, Jász-Nagykun-Szolnok megye 2. választókerület (Jászberény és a Jászság) képviselőjelöltje

Dobrán Gyula helyi képviselőjelöltünk 1975-ben született Jászberényben. Jelenleg is a Jászság fővárosában él családjával, feleségével és három leánygyermekével.

Iskolai tanulmányait a Kossuth Lajos Általános Iskolában kezdte el, majd Jászapátin a Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakmunkásképző Intézetben tanult tovább. Ezután 1994-95-ben Szolnokon töltötte a sorkatonai szolgálatot. Közel 20 éve kezdte érdekelni a vagyon- és személyvédelem.  2011-ben részt vett a helyi polgárőrség megalakításában, amelynek 2019-ig elnöke volt.

Önmagát lokálpatriótának tartja, feladatának érzi a magyar, azon belül is a jász identitástudat erősítését.  Különösen ellenzi a napjainkban zajló migrációt. 2019 óta önkormányzati képviselőként küzd a Jászberényt és a Jászságot érintő gazdasági bevándorlás és a hozzá kötődő bűnözés ellen.

Szabadidejében küzdősportokat űz, és figyelemmel kíséri az országos és a nemzetközi politika történéseit.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/gyula.dobran.77

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben