Csott Károly helyi képviselőjelöltünk Budapesten született, 48 éves. Apai ágon felmenői a II. világháború előtt a Bakonyból Ürömre, majd Budapestre költöztek, anyai felmenői Sopron után Baján, majd Alsószentivánon laktak. Édesanyját hat évesen elveszítette.

Iskoláit Százhalombattán kezdte meg, majd Érden folytatta, ipari szakirányú végzettséget szerzett. Már 20 évesen vállalkozói-üzleti életre váltott. Az elmúlt évtizedekben nagy gyakorlatot szerzett értékesítési és vezetői vonalon a pénzügyi szektorban és hálózatfejlesztésben. Munkatársai kitartó, céltudatos, egyben lelkiismeretes és segítőkész embernek ismerték meg. Szabadidejében szeret zenélni, kerékpározni, valamint kertészkedni. Egy 27 éves, versenysportoló fiúgyermeke van. 2009 óta él Érden, lokálpatriótának érzi magát.

A Magyarok Világszövetségénél számos akcióban segítette a munkát, és mindig a magyarság valódi nemzeti érdekképviselete iránt mutatott érdeklődést. 2020-ban a Mi Hazánk Mozgalom érdi elnökének választották. A térség érdekeit a haza érdekeivel párhuzamba állítva kívánja képviselni a parlamentben. Fontosnak tartja a térségen belüli infrastruktúra fejlesztését, utak és kórház építését, a közbiztonság javítását, és lényeges szempont nála a környezet védelme.

Politikai pályafutásának első nagy sikere, hogy sikerült megakadályoznia az érdi roma kulturális központ létrehozását csapata és lakossági összefogás segítségével.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/csottkaroly.mihazank
facebook.com/csottkaroly
facebook.com/mihazank.erdvaros/

X