Faragó Dániel helyi képviselőjelöltünk tősgyökeres kecskeméti, a helyi közélet és a református gyülekezet aktív szereplője. Édesapja gazdálkodó, édesanyja angoltanár. Családja évtizedek óta mezőgazdasággal, gyümölcstermesztéssel foglalkozik. Gimnáziumba is Kecskemétre, a Református Gimnáziumba járt, ahol a város cserkészcsapatában megismerkedett az Isten-Haza-Család értékháromszöggel, amely azóta is meghatározó iránymutatás számára.

A politikával mint tudományággal már felsőfokú tanulmányai alatt az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán ismerkedett meg, ahol diplomát szerzett. Ezalatt az Országgyűlés Népesedéspolitikai Bizottságának munkájába is belelátott gyakornokként. Faragó Dániel jelenleg is választókerülete központjában, Kecskeméten él, ahol a családi hagyományokat tovább őrizve gazdálkodással, gyümölcstermesztéssel foglalkozik. A Mi Hazánknak alakulása óta tagja, a pártot a kecskeméti szervezet vezetőjeként és a Magyar Jelen hírportál munkatársaként segíti. 2019 tavaszán a Mi Hazánk első megmérettetésén a mozgalom országos listáját erősítette az EP-választáson, majd ősszel polgármesterjelöltként indult Kecskeméten, ahol nagy meglepetésre a Drogmentes Kecskemétet! programjával, 25 évesen már 4% fölötti eredményt ért el.

Az országgyűlési választásokon az a célja, hogy reményt adjon azok számára, akiket sem a 2010 előtti, sem a 2010 utáni kormányok nem hallgattak meg. A fiatal politikus számára a határon túli magyarok ügye olyan örök és becsületbeli feladat, amelyet a Nemzet Templomának falain belül, és azon kívül is képviselni fog.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/faragodanielmihazank/

X