Faragó Dániel, Bács-Kiskun megye 2. választókerület (Kecskemét és környéke) képviselőjelöltje

Faragó Dániel helyi képviselőjelöltünk tősgyökeres kecskeméti, a helyi közélet és a református gyülekezet aktív szereplője. Édesapja gazdálkodó, édesanyja angoltanár. Családja évtizedek óta mezőgazdasággal, gyümölcstermesztéssel foglalkozik. Gimnáziumba is Kecskemétre, a Református Gimnáziumba járt, ahol a város cserkészcsapatában megismerkedett az Isten-Haza-Család értékháromszöggel, amely azóta is meghatározó iránymutatás számára.

A politikával mint tudományággal már felsőfokú tanulmányai alatt az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán ismerkedett meg, ahol diplomát szerzett. Ezalatt az Országgyűlés Népesedéspolitikai Bizottságának munkájába is belelátott gyakornokként. Faragó Dániel jelenleg is választókerülete központjában, Kecskeméten él, ahol a családi hagyományokat tovább őrizve gazdálkodással, gyümölcstermesztéssel foglalkozik. A Mi Hazánknak alakulása óta tagja, a pártot a kecskeméti szervezet vezetőjeként és a Magyar Jelen hírportál munkatársaként segíti. 2019 tavaszán a Mi Hazánk első megmérettetésén a mozgalom országos listáját erősítette az EP-választáson, majd ősszel polgármesterjelöltként indult Kecskeméten, ahol nagy meglepetésre a Drogmentes Kecskemétet! programjával, 25 évesen már 4% fölötti eredményt ért el.

Az országgyűlési választásokon az a célja, hogy reményt adjon azok számára, akiket sem a 2010 előtti, sem a 2010 utáni kormányok nem hallgattak meg. A fiatal politikus számára a határon túli magyarok ügye olyan örök és becsületbeli feladat, amelyet a Nemzet Templomának falain belül, és azon kívül is képviselni fog.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/faragodanielmihazank/

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben