A Mi Hazánk Mozgalom egy új mozgalmat hívott életre, Mi Nyitnánk Mozgalom néven. Ezzel tiltakozunk a kettős mérce ellen, ugyanis elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a kaszinók nyitva tarthatnak, a vendéglátóhelyeket pedig bezárják. Ezek teljesen ésszerűtlen kormányzati  intézkedések, hiszen egy létszámkorláttal, távolságtartással működő étterem sokkal veszélytelenebb lenne, mint egy zsúfolt kaszinó vagy bevásárlóközpont.

A mozgalomhoz elsőként a Budai Vár legrégebbi vendéglátóhelyének, a Vitéz Sörözőnek tulajdonosa csatlakozott, de Kőszegről, Szegedről, és az ország számos pontjáról jelezték már vendéglátások szándékukat, hogy hajlandóak csatlakozni a Mi Nyitnánk Mozgalomhoz. Őket arra kérjük, hogy jelentkezzenek a Mi Hazánk Mozgalomnál, hiszen tudjuk, hogy nagyon sokan szerettek volna már február elején kinyitni, de a nagyon súlyos szankciók, fenyegetések miatt ezt végül mégsem tették meg.

Arra szeretnék rábírni a kormányt, hogy fokozatosan, ésszerűen, de végre kezdje el megmenteni a magyar gazdaságot, és ennek része az is, hogy hagyják végre dolgozni a magyar embereket! 

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke 

Letölthető matricák:

PDF verzió:

JPG verzió:

X