Egyetlen eurócentet se fizessünk!

A diktatórikus brüsszeli vezetés döntése értelmében 200 millió euróra büntetnék a globalisták hazánkat, mert nem vagyunk hajlandóak az unió által a tagállamokra erőszakolt bevándorlási politikát elfogadni.

A Mi Hazánk Mozgalom azon fog dolgozni az Európai Parlamentben – a várhatóan megalakuló új európai pártcsaládunkkal együtt-, hogy az ilyen Európa-ellenes, a globalisták érdekeit kiszolgáló döntések meg se születhessenek. A magyar kormányt pedig felszólítjuk, hogy egyetlen eurócentet se fizessen, ha pedig a nekünk járó forrásokból az unió visszatartaná a pénzt, abban az esetben azonnal függesszük fel a befizetéseket!

Mi Hazánk elnökség

További bejegyzések

A kormányzat hibája, hogy újra aszály fenyegeti az eredményes gazdálkodást!

Dér Dániel

Ne a profit és a kizsákmányolás, hanem a magyar dolgozó élete legyen az első!

Dér Dániel

Nem vált be a kormány akkumulátorgyár nagyhatalmi terve!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben