Egy éve félholtra vert magyarokat, ma az Európai Parlamentbe készül az olasz antifa!

Ilaria Salis társaival 2023 februárjában Budapesten több esetben támadt meg ártatlan magyar állampolgárokat. Ezeknek a támadásoknak politikai alapja volt, az elkövetők -feltételezve az áldozatok nemzeti beállítottságát- aljas módon, hátulról, túlerőben, felfegyverkezve támadtak.

Salist most egy olasz szélsőbaloldali párt bejuttatta az Európai Parlamentbe, amelynek köszönhetően mentelmi jogot és szabadságot kaphat a terrorista.

A Mi Hazánk felszólítja a kormányt, hogy minden jogi és politikai eszközzel akadályozza meg, hogy ennyivel megússza egy magyarverő, szélsőbaloldali aktivista.

A mentelmi jog eltörlését számtalan alkalommal követeltük már, egy elavult, félfeudális jogi intézménynek tartjuk, ezért felszámolnánk. Az Alaptörvény szavak szintjén úgy fogalmaz, hogy “a törvény előtt mindenki egyenlő”, a mentelmi jog azonban megmutatja, hogy vannak “egyenlőbbek”, akiknek jár a politikai felelőtlenség, és gyakran köztörvényes bűncselekményekkel bújnak a mentelmi joguk mögé, mint ahogy a jelen esetben is.

A Mi Hazánk Mozgalmon nem múlik a mentelmi jog eltörlése, bízunk benne, hogy ebből a példából okulva a Fidesz-kormányon sem fog!

Dócs Dávid,
a Mi Hazánk alelnöke

További bejegyzések

A kormányzat hibája, hogy újra aszály fenyegeti az eredményes gazdálkodást!

Dér Dániel

Ne a profit és a kizsákmányolás, hanem a magyar dolgozó élete legyen az első!

Dér Dániel

Nem vált be a kormány akkumulátorgyár nagyhatalmi terve!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben