Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője szerint a “cigányság az a társadalmi csoport, akik felé a legnagyobb a tartozásunk”. Nincs tehát fontosabb teendő szerinte, ami meg kellene, hogy előzze az ő segítésüket. Néha úgy érzi az ember, hogy másik bolygóról jöttek a balliberálisok, de hát a belpesti nézőpontból ferde ám a valóság.

Az elmúlt harminc évben a magyar-cigány együttélés nehézségeiért ugyanis az elsődleges felelősség a cigányság azon nem kis részét terheli, akik bűnözői életmódjukkal megkeserítik a környezetükben élők mindennapjait. És ebben a magából kifordult világban még ők kapnak kártérítést, mint Gyöngyöspatán, és mindkét politikai tömb még nekik udvarol. A Mi Hazánk nem.

A Mi Hazánk rendet és igazságot követel: valójában azoknak a magyar családoknak járna kártérítés, akik az antiszociális gyerekek miatt kényszerülnek például arra, hogy más településre járjon a gyermekük iskolába. Ez igazságtalan: azokat a diákokat kellene eltávolítani a normál osztályokból, akik képtelenek a közösségi normák betartására, akik meglopják vagy bántalmazzák társaikat. Igen, mi szegregálnánk, mert ez az igazságos.
Véget kell vetni annak, amit az elmúlt harminc évben a szavazatszerzés miatt mindegyik politikai tömb végzett: nem az a rasszista, akik kimondja, hogy a király meztelen, hanem az a felelőtlen, aki elodázza ezt a nemzeti sorskérdést csak azért, hogy minél több cigány szavazzon rá.

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely írni-olvasni tudáshoz kötné a szavazati jogot. Az egyetlen párt, amely az oktatásban szegregálna is. Az egyetlen párt, amely a harmadik gyerektől minden családtámogatást munkához kötne. Az egyetlen párt, amely leállítaná a cigányügyi programok finanszírozását. Az egyetlen párt, amely szerint létezik cigánybűnözés.
Lehet választani!
X