Dr. László Péter helyi képviselőjelöltünk jogász, ügyvéd, 1981-ben született Jászberényben. A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogi doktorátust, majd 2014-ben tett sikeres jogi szakvizsgát. Jelenleg egyéni ügyvédként tevékenykedik egy budapesti, VIII. kerületi ügyvédi irodában.

17 éves korától érdeklődik a politika iránt, mindig is a nemzeti radikális oldal szimpatizánsa volt, a magyarság megmaradásának, gyarapodásának, jólétének egyik legnagyobb támogatója. Családjának, felmenőinek több tagja is megsínylette az elmúlt 40 év kommunista diktatúráját, déd- és nagyszülei politikai alapon üldözött kulákok voltak.

Már korán megértette, hogy hazánkban gyakorlatilag nem történt meg az igazi rendszerváltás, a hatalom mai és valódi birtokosai a korábbi pártállami személyek és azok közvetlen leszármazottai között keresendők. Meglátása szerint ahhoz, hogy Magyarországon valóban végbe menjen az idestova három évtizede elodázott rendszerváltás, radikális, gyökeres változtatásokra van szükség (a kommunista luxusnyugdíjak azonnali megvonása, átvilágítások az állami szektorban, a magyar nemzet iránt feltétlen elkötelezettségű emberek kormányzati és kormányközeli pozícióba juttatása, a közbiztonság rendezése, gazdaságpolitika átalakítása stb.).

Email címe: dr.laszlo.peter.andras@mihazank.hu

Kövesse Facebookon is: https://www.facebook.com/mihazank.nagykata/

X