dr. Grundtner András, Budapest 3. választókerület (Hegyvidék) képviselőjelöltje

Dr. Grundtner András helyi képviselőjelöltünk 1972-ben született Budapesten, a XII. kerületben. A Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumában érettségizett, majd 2000-ben diplomázott jogászként. Az ügyvédjelölti joggyakorlatot követően nemzetközi magán- és kereskedelmi jogi tanácsadó cégeknél töltött be vezető tisztséget.

1990-től folytat aktív közéleti tevékenységet, munkájával mindig a nemzetet és a hagyományt leginkább előtérbe helyező politikai erőket támogatta. 1994-től a Magyar Igazság és Élet Pártja kampánytevékenységét segítette, 2006-tól 2007-ig pedig kuratóriumi elnöki tisztséget töltött be a Hetvenkét Vármegye Alapítványban. 2008-tól 2018-ig volt a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagja, alapítója a Hegyvidéki Alapszervezetnek, amelyben alelnöki tisztséget töltött be. 2010-től 2014-ig a Hegyvidéki Önkormányzat Közbiztonsági Bizottságának, majd 2014-től 2018-ig a Szociális és Egészségügyi Bizottságának volt a tagja. A zászlóbontó gyűlésen belépett a Mi Hazánk Mozgalomba, ahol 2018 novemberében megalapította a Budapest XII. kerületi (Hegyvidéki) Alapszervezetet, amelynek azóta az elnöke. A Mi Hazánk Jogi Kabinetjének szakmai munkáját vezeti, és tagja a Munkaügyi Kabinetnek.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: 
facebook.com/drgrundtner/
facebook.com/mihazank.xii

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben