dr. Fiszter Zsuzsanna, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 4. választókerület (Kazincbarcika és környéke) képviselőjelöltje

Dr. Fiszter Zsuzsanna helyi képviselőjelöltünk 1993-ban született Kazincbarcikán. Mindig itt élt, lokálpatriótának tartja magát. Egy fiúgyermek édesanyja. Iskoláit Kazincbarcikán végezte, majd diplomáját a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi karán szerezte jogász szakon. Ezt követően követeléskezeléssel és adósságrendezéssel foglalkozott.

Életcélja a haza és a nemzet felemelkedése, amelybe beletartozik az önzetlen segítségnyújtás is. Hazafias nézeteket vall, 2009-ben kezdett politizálni, és mind a mai napig aktív közéleti szereplő. Szabadidejében horgászik, olvas, túrázik és ír. Fontosnak tartja a felnövekvő generáció nemzetorientált nevelését, szemben a jelenlegi, erőszakos liberális eszmékkel, valamint megítélése szerint a pénzügyi rendszer teljes reformjára van szükség.

Helyi lakosként tapasztalja, hogy a közbiztonság jelenleg nagyon rossz, a magyar emberek féltik az életüket és a vagyonukat a választókörzet egyes térségeiben. A régió nem képes megtartani a fiatalokat, mivel egy erőteljesen leszakadó térségről van szó, amit mielőbb orvosolni szükséges. A pénzügyi rendszer reformját átfogóan kívánná megvalósítani, mely a végrehajtótól kezdve a behajtó cégeken, közjegyzőkön, bankokon át módosítást igényel, hogy végre az emberek jogai kerüljenek előtérbe, és ne a haszonszerzés motiválja ezt a szektort.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is:
facebook.com/drfiszterzsuzsa
facebook.com/mihazank.kazincbarcika

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben