Czeglédi János helyi képviselőjelöltünk 1974-ben született, azóta Zuglóban él. Tanulmányait a Füredi lakótelepen kezdte, majd a Miskolci Egyetemen tanult. Több mint húsz éves politikai pályafutását nemzeti ifjúsági szervezetekben kezdte. Nagy szerepet játszott a radikális nemzeti szubkultúra megismertetésében és elfogadtatásában, majd később az utcai és a hivatalos politizálás összekapcsolásában tevékenykedett. Fővárosi közgyűlési és zuglói képviselői munkája során a markáns szociális érdekvédelmet kapcsolta össze az állampolgárok többsége által óhajtott rend politikájával. Jelenleg is számos zuglói közterületen található közbiztonsági és kulturális javaslatainak megvalósulása.

Meggyőződése, hogy a helyi érdekeket csak helyben élő képviselő tudja megvalósítani, képviselni. Véget kell vetni annak a szokásnak, hogy Zuglót mindenki csak ugródeszkának tekinti, és a zuglói választópolgárokra csak addig az 5 másodpercig van szükség, amíg behúzzák az X-et a Szabolcsban, Vasban vagy éppen Szekszárdon élő, Zuglóba ejtőernyőzött képviselőjelöltekre.

A Mi Hazánk országgyűlési képviselőjeként elsődleges feladatának tekinti az állami szociális bérlakásprogram megvalósítását, a panelprogram újraindítását. A multinacionális cégek támogatása helyett a közép- és kisvállalkozások életben tartására, versenyképességére helyezné a fő figyelmet. Jelmondata: „Minden magyar felelős minden magyarért!”

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/mihazank.xiv

X