Ács József, Baranya megye 4. választókerület (Szigetvár és környéke) képviselőjelöltje

Ács József helyi képviselőjelöltünk 67 éves mezőgazdasági vállalkozó. Az agrártudományi egyetemet 1977-ben végezte el Gödöllőn, ezt követően posztgraduális képzésben vállalatgazdálkodási szakmérnöki diplomát és mérlegképes könyvelői oklevelet is szerzett. A rendszerváltás előtt a szocialista nagyvállalati szférában kezdett dolgozni, majd a rendszerváltás éveiben megalapította első saját cégét.

A munkája a hobbija, és mivel széles látókörű ember, nehezen viseli a társadalmi egyenlőtlenséget, az igazságtalanságot, amelyek ellen mindig küzdött. Sok sérelem érte a rendszerváltás utáni időkben is. Rá kellett ébrednie, hogy a jelenlegi politika egyre rosszabb; aljasabb, mint a korábbi időkben volt. Innen már csak egy lépés volt a felismerés, hogy nem elég szimpatizálni valamivel, de aktívan tenni is kell érte. Így vezetett az út a Jobbikba, ahol sajnos a vezetőség elárulta a tagságot, így nem szívesen, de tovább kellett keresnie egy közösséget, amellyel közös elveket és nézeteket vall. Ez a közösség a Mi Hazánk Mozgalom lett, eforahol a korábban jobbikos csapat újjászerveződött. A Mi Hazánk mindkét nagy politikai tömbtől elkülönülve, egy önálló, harmadik politikai pillért kíván létrehozni, egy harmadik utat kínál a magyar embereknek.

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben