A balliberálisoknál is aljasabb módon támadja a Mi Hazánkat a Fidesz házilapja

A Mandiner mai nyomtatot lapszámában megjelent, Gúzsba kötve is táncolni című elemző cikkhez mellékelt grafikonon Mi Hasznák névvel szerepeltetik a Nézőpont Intézet felmérésében a Mi Hazánk Mozgalmat. A komolynak tűnő elemző cikkben elbújtatott, primitív és aljas lejáratás szokatlan a magyar újságírásban, még véleménycikkekben sem szoktak ilyen színvonaltalanul gúnyolodni, egy elemző cikkben pedig pláne szokatlan ez a stílus.

A Fideszes médiabirodalomhoz, azon belül is a Mediaworks-höz tartozó Mandiner cikke sunyibb és aljasabb módon támadja a Mi Hazánkat, mint azt a balliberális oldal szokta. A Mandinernél dolgozó, a kormánypártokat a végletekig kiszolgáló, magukat tévesen újságírónak képzelő pártmunkások ezzel az olyan baloldali, sajtóterméknek nehezen nevezhető lapok szintjére süllyedtek, mint például az Amerikai Népszava, ahol bevett gyakorlat az olvasók sunyi manipulálása, szándékos félretájékoztatása.

Kisberk Szabolcs, a Mi Hazánk kommunikációs igazgatója

További bejegyzések

Paktumot kötött a Fidesz a balliberális pártokkal a választási törvény módosításáról

Dér Dániel

Leszavazták a Mi Hazánk választójogi reformját: titkosak maradnak a képviselők állampolgárságai

Dér Dániel

Magyar pártokra szavazzanak a délvidéki magyarok!

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

X