A Mi Hazánk szerint Schadl Györgynek nem jár házi őrizet

Az évtized egyik legsúlyosabb korrupciós botránya miatt két évig előzetesben volt Schadl György, a végrehajtók bukott elnöke, de a bíróság mai döntésével házi őrizetbe került. A Mi Hazánk határozottan ellenzi, hogy Schadl és a harmadrendű vádlott kikerüljön a legszigorúbb bűnügyi felügyelet – az előzetes letartóztatás – hatálya alól és hazatérhessen!

Követeljük, hogy helyezzék ismét előzetes letartóztatásba nem csak Schadl Györgyöt, de a fideszes Völner Pált is! Ilyen súlyú bűncselekmények esetén nem megengedhető, hogy szabadlábon vagy házi őrizetbe védekezzenek a gyanúsítottak.

dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusa

További bejegyzések

Egy éve félholtra vert magyarokat, ma az Európai Parlamentbe készül az olasz antifa!

Dér Dániel

Nyomozást indított a rendőrség a Jobbik jelöltállítási csalása miatt

Dér Dániel

Szentkirályi visszalépésével a fővárosban élő keresztény, nemzeti szavazóknak a Mi Hazánk maradt az egyetlen választás

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben