Schmidt Roland, Fejér 2. választókerület (Székesfehérvár és környéke, Mór és környéke) képviselőjelöltje

Schmidt Roland helyi képviselőjelöltünk 1980-ban született Móron, születésétől fogva ott is él. Iskoláit Móron és Székesfehérváron végezte. 2001-ben kezdett el dolgozni, 2003 óta informatikusként tevékenykedik. Jelenleg egy multinacionális cégnél dolgozik. Boldog házasságban él feleségével, akivel közösen nevelik kislányukat, Kincsőt. Remélik, a jövőben sikeres lesz a családbővülés. Hobbija a motorozás, amikor csak ideje engedi, szeret a motorra ülni és érezni a szabadságot. A küzdősportok is nagy szenvedélyei.

Mindig is hazafias gondolkodású volt, a magyar nemzet, a magyar emberek érdekeinek képviselését nagyon fontosnak tartja. Éppen ezért 2015-ben döntött úgy, hogy a támogatói szerepből kilépve aktív szerepet vállal a politika színterén. Hisz abban, hogy elveit követve, ha nehezen is, de el lehet érni közös céljainkat, ezekért megalkuvás nélkül küzdeni kell. Elsők között csatlakozott 2018-ban a Mi Hazánk Mozgalomhoz. 2019 óta önkormányzati képviselő Móron a Mi Hazánk színeiben. Célja a közösség problémáinak megoldása, illetve a választókerület fejlődéséhez való megoldások megkeresése.

A Mi Hazánk Mozgalom keretein belül egy hazafias baráti közösség tagja, akik rendszeresen segítenek rászorulókon, legyen szó bármiről is, igyekeznek segíteni és megoldani a felmerülő problémákat. A civil életben igyekszik népszerűsíteni az önvédelmi sportok jelentőségét, és ezen keresztül az egészséges életmódot.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/mihazank.mor

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

Folytatás böngészőben
Telepítés Applikáció telepítése
Applikáció telepítése
Mi Hazánk Mozgalom
Get our web app. It won't take up space on your phone.
Telepítés
A bejegyzés megtekintése
Mi Hazánk Mozgalom
Chrome
Applikáció telepítése
Bezár

For an optimized experience on mobile, add Mi Hazánk Mozgalom shortcut to your mobile device's home screen

1) Press the share button on your browser's menu bar
Applikáció telepítése