Kiss Ferenc, Zala megye 1. választókerület (Zalaegerszeg és környéke) képviselőjelöltje

Kiss Ferenc helyi képviselőjelöltünk 1960-ban született, közgazdász, nős, két felnőtt gyermeke, két nevelt gyermeke és három unokája van. Fiatal kora óta él és dolgozik elkötelezett lokálpatriótaként Zalaegerszegen. A zalaszentgróti Béri Balogh Ádám Gimnáziumban érettségizett, utána a megyeszékhelyen a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán diplomázott. A hadseregből tartalékos lövész hadnagyként szerelt le 1984-ben. 1989-ig dolgozott a zalai Meszövben az új vállalkozási, üzemeltetési formák bevezetésének területén és az új gazdasági törvények megalkotásán, majd 1989-1994 közt a Zalaszövker gazdasági vezetőjeként. A vállalat végelszámolása során a munkatársai több mint felének segített vállalkozásuk elindításában. 1994 óta vezeti a Spontán Bt.-t mint saját vállalkozást, amely tanácsadással, könyveléssel és az ehhez kapcsolódó egyéb adminisztrációs tevékenységgel segíti a mikro- és kisvállalkozókat Zala megye egész területén.

Közéleti és társadalmi „beágyazódása” a város és a megye életében évtizedekre nyúlik vissza. A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának alelnöke, a Szolgáltató Tagozat elnöke. 1994 óta vesz részt a kamarai munkában, vállalkozókat, kisvállalkozókat képviselve. A ZTE sorsát különösen szívén viseli, volt már a Felügyelő Bizottság elnöke, igazgatósági tag, jelenleg a ZTE Baráti Kör elnökségének a munkájában vállal feladatot. A HEKA Alapítvánnyal (melynek felügyelbizottsági elnöke) rengeteg adományt, segítséget nyújt a rászorulóknak megyeszerte.

2011-től a Zala Megyei Közgyűlés Pénzügyi Bizottságának munkájában jobbikosként, majd függetlenként vett részt. A Mi Hazánk Mozgalomnak 2018 óta tagja, Zala megyei elnök. A párt színeiben képviselő a zalaegerszegi önkormányzatnál.

A Mi Hazánk Mozgalom képviselőjeként a vidék felzárkóztatásáért, a vidéki élettér megteremtéséért harcol. Fontos számára a vállalkozók, mikro- és kisvállakozások gazdaságos, eredményes működésének, működtetésének a jogszabályi hátterének megteremtése. A Mi Hazánk Mozgalom képviseli számára azt a harmadik utat, amely véget tud vetni az elmúlt 30 év politikai váltógazdálkodásának.

Email címe: [email protected]

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

Folytatás böngészőben
Telepítés Applikáció telepítése
Applikáció telepítése
Mi Hazánk Mozgalom
Get our web app. It won't take up space on your phone.
Telepítés
A bejegyzés megtekintése
Mi Hazánk Mozgalom
Chrome
Applikáció telepítése
Bezár

For an optimized experience on mobile, add Mi Hazánk Mozgalom shortcut to your mobile device's home screen

1) Press the share button on your browser's menu bar
Applikáció telepítése