Gyebnár Dávid, Békés megye 1. választókerület (Békéscsaba és környéke) képviselőjelöltje

Gyebnár Dávid helyi képviselőjelöltünk 28 éves politológus. Mesterszakon végzett a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Gyerekkora óta érdekli a történelem és a politika, rengeteget olvas, elsősorban történelmi regényeket.

Tősgyökeres békéscsabaiként és hajthatatlan nacionalistaként mindig is Csabán képzelte el a jövőjét, így számára egy percig sem volt kérdés, hogy az egyetem elvégzése után hazatér, és vállalva a lehetetlent, friss politológus diplomával Békés megyében kíván megélni. Ekkor értette meg, miért nem maradt szinte senki a generációjából szülővárosában. A kevés lehetőség ugyanis nevetségesen alacsony fizetésekkel és kizsákmányoló munkáltatókkal párosul. Nem meglepő, hogy a megye legégetőbb problémájának a regionális bérkülönbségeket látja. Ebből származik a térség szinte minden problémája: az elöregedő magyar társadalomtól az elvándorláson át egészen a felboruló demográfiai arányokig, melyek lassan egész Békés megyét élhetetlenné teszik. Megítélése szerint ha néhány éven belül nem oldjuk meg ezeket az égető kérdéseket, Békés megye elveszett. Úgy gondolja, mind a kormány, mind a baloldali álellenzék magára hagyta a térséget.

Email címe: [email protected]

Kövesse Facebookon is: facebook.com/Gyebnar.David.Mi.Hazank

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

Folytatás böngészőben
Telepítés
Válassz egy lehetőséget
Applikáció telepítése
Mi Hazánk Mozgalom
Get our web app. It won't take up space on your phone.
Telepítés
A bejegyzés megtekintése
Mi Hazánk Mozgalom
Safari
Applikáció telepítése
Bezár

For an optimized experience on mobile, add Mi Hazánk Mozgalom shortcut to your mobile device's home screen

1) Press the share button on your browser's menu bar
Applikáció telepítése