Varga Tamás, Baranya megye 1. választókerület (Pécs és környéke) képviselőjelöltje

Varga Tamás helyi képviselőjelöltünk Baranya megye 1. vállasztókerületében született és élt mindig, itt végezte tanulmányait az általános iskolától a főiskoláig. Megalakulásuk óta a Mi Hazánk Mozgalom tagja. Vállalkozóként dolgozik, és ebből fakadóan látja azokat a hatalmas adóterheket és azt a túlburjánzó bürokráciát, ami megfojtja a cégeket. Azért küzd, hogy könnyítse vállalkozások terheit, így a dolgozóknak is magasabb bért tudjanak fizetni.

Választókerületét az ország legszebb részének tekinti, ezért következetesen a turisztikai fejlesztések híve. Szeretné, ha az aquapark ténylegesen megvalósulna Pécsen. A megyeszékhelyen óriási probléma a munkahelyek hiánya, ezért mindent megtesz azért, hogy magyar termelőüzemek létesüljenek a választókerületben. Ellenzi a Mecsek erdőinek kivágását, és nem ért egyet azzal, hogy azt biomasszaként a pécsi hőerőműben elégetve a külföldieknek termeljen profitot. A közbiztonság kérdése Pécsen is égető probléma, amely egy része a magyar-cigány együttélés nehézségeiből fakad. Pécs keleti, régi bányászlakta részei, a Meszes és a Hősök tere ma már élhetetlen városrészek, ahol a bűnözés és a drog szedi áldozatait, ezen területek közbiztonságát kívánja leginkább megerősíteni, ami a többi részre is pozitívan kihatna. Szabadidejében szeret túrázni, sétálni a Mecsekben, valamint történelemmel foglalkozó előadásokat hallgatni és nézni. 

Email címe: [email protected]

Kövess Facebookon is:
facebook.com/tamas.varga.737
facebook.com/mihazank.baranyamegye

További bejegyzések

Szabó Róbert, Győr-Moson-Sopron megye 2. választókerület (Győr és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Mindenhol van harmadik út – bemutatkozik a Mi Hazánk 106 képviselőjelöltje

Dér Dániel

Miklós Árpád, Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerület (Tiszaújváros és környéke) képviselőjelöltje

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben