Új antiglobalista frakció jöhet létre az Európai Parlamentben

Toroczkai László az X platformon ismertette a Mi Hazánk álláspontját az AfD-vel kapcsolatban, melyet jelenleg saját szövetségesei hurcolnak meg, és zárnak ki az Identitás és Demokrácia frakcióból. A Mi Hazánk továbbra is kiáll az AfD-vel kötött szövetség mellett, és kezdeményezi egy új antiglobalista frakció létrehozását a két formáció részvételével.

Azok az európai „hazafias” pártok, amelyek mindig az Európát szisztematikusan elpusztító ellenségnek akarnak megfelelni, kizárták az Európai Parlament Identitás és Demokrácia képviselőcsoportjából a Alternatíva Németországért (AfD) pártot. Ahelyett, hogy összezártak volna, és megvédték volna az AfD listavezetőjét, Maximilian Krahot és a második Petr Bystront, akik ellen brutális lejárató kampány zajlik, inkább az ellenségnek megfelelve, az eddigi szövetségest döfték hátba. Nem baj, sokkal jobb lesz így! Végre mi létrehozhatjuk azt az új európai frakciót, amelyet régóta szervezünk, és amely végre megalkuvások nélkül tud szembeszállni a globalistákkal! Emlékszünk arra, hogy Gunnar Lindemann (AfD) eljött a magyar-szerb határra is, hogy velünk együtt küzdjön a migráció ellen. Mi nem felejtünk. Kitartunk a szövetségeseink, a barátaink mellett, mi nem leszünk árulók, nem keressük Európa elpusztítóinak kegyeit! – Írja Toroczkai László az X-en.

További bejegyzések

Megvédjük a turult!

Dér Dániel

A WHO kiszolgálása: kötelező szűrővizsgálat lesz

Dér Dániel

Toroczkai Orbánnak: „Milyen háttéralkut kötött a kormány a Metával?”

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben