A Mi Hazánk vállalta a Partizán-vitát Újbuda szivárványkoalíciós polgármesterjelöltjével

A DK Sajtóirodájának hamis közleményével szemben a Mi Hazánk újbudai polgármesterjelöltje, a jegyzőként már bizonyított dr. Zakar Gergely elfogadta a meghívást a Partizán-vitára, csak a Fidesz és a Tisza bojkottálja azt, ahogy a kampányetikai megállapodás aláírását is.

A Mi Hazánk a választási eljárásról szóló törvényben kötelezné a jelölteket a vitán való részvételre (ahogy esetleges kettős állampolgárságukról való nyilatkozatra is a valasztas.hu oldalon), a jelölő szervezeteknek pedig számon kérhető programot kellene közzétenniük, ahogy a Mi Hazánk is megtette, pl. újbudai programunk: https://mihazank.hu/ujbudaprogram

Megtévesztő a DK-közleményben az is, hogy „közös ellenzéki polgármesternek” nevezik dr. László Imrét, pedig Újbudán már a Jobbik is kiszállt a szivárványkoalícióból, Bába Szilvia önkormányzati képviselőjük „függetlenként” indul, a Mi Hazánk pedig soha nem is támogatta a balliberális összefogást, Szecsődi Patrik önkormányzati képviselőnk is harmadik utas ellenzéki.

Novák Előd, a Mi Hazánk újbudai országgyűlési képviselője

További bejegyzések

Egy éve félholtra vert magyarokat, ma az Európai Parlamentbe készül az olasz antifa!

Dér Dániel

Nyomozást indított a rendőrség a Jobbik jelöltállítási csalása miatt

Dér Dániel

Szentkirályi visszalépésével a fővárosban élő keresztény, nemzeti szavazóknak a Mi Hazánk maradt az egyetlen választás

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben