Új alapokra helyezi a munkát a Mi Hazánk Nemzetpolitikai kabinete

2021. szeptember 19-én újjáalakult a Mi Hazánk Mozgalom Nemzetpolitikai kabinete amelynek én lettem a vezetője. A nehéz, de rendkívül megtisztelő feladatot annak tudatában vállaltam, hogy minden megnyilvánulásunkat a magát liberálisnak nevező, szélsőséges, kirekesztő, magyarellenes gazdasági, politikai elit megpróbálja majd hiéna módjára darabokra szaggatni. Ez nem akadályoz meg abban, hogy messze elkerülve a „politikailag korrekt” helyezkedést, nyíltan felvállaljunk tabunak tartott témákat – írja Bartha Barna.

A Mi Hazánk egy alulról építkező, oligarchamentes mozgalom, amely a nemzet immunrendszerét képező, nemzeti radikális csoportok, -mint a MÖM, BS, HVIM, LH-  és a nemzeti érzelmű állampolgárok politikai, parlamenti képviselete. Egyszerre vagyunk a kormány és az ellenzék ellenzéke, mi vagyunk a harmadik út, az egyetlen amely kifelé vezet az elmúlt 35 év zsákutcájából.

A Nemzetpolitikai kabinet programjának néhány fontos pontja:

-Felül kell vizsgálni a trianoni békediktátumot, különösen annak fényében, hogy a diktátum aláírói közül több tákolmány-állam már nem is létezik. Kezdeményezzük az 1921. évi 33. magyarországi törvény hatályon kívül helyezését. A magyar nemzet hazája a Kárpát-medence, 15 millió magyarral.

-Követeljük egy olyan, a hatályos törvény által garantált, betartatott politikai minimum felállítását, amely lehetetlenné teszi bármely magyarországi pártnak az idegen érdekek képviseletét!

– Célunk, a magyar föld és gazdaság magyar kézbe történő visszaszerzése, gyógy- és folyóvizeinkkel való ésszerű gazdálkodás. 

-Az oktatás a nemzetstratégia egyik legfontosabb része! Programot kell tehát alkotnunk oktatáspolitikánkról, amelynek alappillére legyen a kiszámíthatóság, a minőség, az önállóság. Közmegegyezésen nyugvó alaptantervet szeretnénk az elvárt színvonalhoz méltó finanszírozással!

A Mi Hazánk Nemzetpolitikai kabinetjének teljes programját a későbbiekben közöljük.

Bartha Barna, a Nemzetpolitikai kabinet vezetője.

További bejegyzések

Expedíciós háborúk szolgálatában a Zrínyi nevétől megfosztott honvédelmi program

Dér Dániel

Budapest a mi fővárosunk – a Mi Hazánk bemutatja városvédelmi és -fejlesztési programját

Dér Dániel

Parlamenti frakciójának kiirtásával fenyegették meg a Mi Hazánkat Ukrajnából

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben

X