Akadályozzuk meg a WHO pandémiaszerződését!

Avar Álmos

Akadályozzuk meg a WHO pandémiaszerződését!
A WHO pandémiaszerződése alapján ez a globális szervezet jogosultságot szerez arra, hogy bármilyen diktatórikus döntést meghozzon, amit a magyar hatóságoknak kötelezően végre kell hajtaniuk, legyen járványra való hivatkozással egy kényszeroltási program vagy bármilyen más olyan lezárás, ami az emberek szabadságjogait is durva mértékben korlátozza. A Mi Hazánk Mozgalom szerint ezt nem hagyhatjuk! Írd alá, ha egyetértesz!

Loading

Kérdések és válaszok a WHO pandémiaszerződéséről

2024 májusában egy olyan nemzetközi egyezmény aláírására készül hazánk is, amelynek beláthatatlan következményei lesznek a magyar emberek életére nézve. Ha erre sor kerül, a kormány egy olyan szervezetnek szolgáltatja ki a magyar állampolgárokat, amelyik kénye-kedve szerint és a finanszírozóinak érdekei alapján bármit megtehet az itt élőkkel.

A WHO, azaz Egészségügyi Világszervezet azon törekvéséről van szó, miszerint a globális szervezet jogosultságot szerez arra, hogy bármilyen diktatórikus döntést meghozzon, amit a magyar hatóságoknak kötelezően végre kell hajtaniuk, legyen járványra való hivatkozással egy kényszeroltási program vagy bármilyen más olyan lezárás, ami az emberek szabadságjogait is durva mértékben korlátozza.

A Mi Hazánk Mozgalom elfogadhatatlannak tartja, hogy a szuverén magyar állam hatásköreit egy idegen érdekeket szolgáló szervezet vegye át. Azt várjuk el a kormánytól, hogy ezt a szerződést ne írja alá, egyben tájékoztató kampány keretében próbáljuk megismertetni a magyar emberekkel azt, hogy ennek a döntésnek milyen drámai következményei lesznek. Nemzetközi szerződésről lévén szó, népszavazást ebben a kérdésben nem lehet tartani, így egyetlen választásunk maradt: az aláírásgyűjtés. Ennek keretében szeretnénk minél nagyobb nyomást gyakorolni a kormányra azért, hogy a magyarok érdekében álljon el a WHO-szerződés aláírásától.

Mit kell tudni a WHO-ról?
A WHO, azaz Egészségügyi Világszervezet egy nemzetállamok feletti globális képződmény.
Legfontosabb finanszírozói az USA, Kína és a világ egyik leggazdagabb emberének, Bill Gatesnek az alapítványai. A WHO egy szakmai álcába bújtatott szervezet, amely egészségügyi kérdésekben ragadta magához a kezdeményezést, vezetője, Tedrosz Gebrejeszusz még orvosi végzettséggel sem rendelkezik. Szakmai értelemben is vitatott a működése, ugyanis folyton egymásnak ellentmondó rendelkezéseket ad ki. Például korábban kifejezetten károsnak tartotta a járványügyi zárlatot, a maszkhasználatot. Legutóbb a Covid kapcsán pedig ennek az ellenkezőjét propagálta.
Mikor történt radikális fordulat a WHO stratégiájában?

Onnantól kezdve, hogy 2000-től Bill Gates milliárdokat fektetett be a különböző oltásokat gyártó cégekbe és a WHO-ba, az Egészségügyi Világszervezet is látványosan elkezdte propagálni az oltásokat.

Két évvel ezelőtt a Covid-járványnak nevezett események hatására csak a WHO 2 milliárd adag vakcinát rendelt azoktól a cégektől, amelyekben Bill Gatesnek érdekeltsége van. (Pfizer, Astrazeneca, Moderna). 2021-ben csak a Pfizer vállalatnak 36 milliárd dolláros bevétele keletkezett a vakcinákból. Olyan oltóanyagokról van szó, amelyeknek ma már bizonyítottan súlyos, nem egy esetben halálos mellékhatásuk van, felelősséget pedig egyetlen gyártó sem vállal.

Miért fontos a WHO-nak az oltás?

A WHO a finanszírozóinak az érdekeit képviseli, (Bill Gates, Kína stb.) azért, hogy azok az érdekeltségeiken keresztül minél nagyobb profitot tudjanak termelni. Nem az emberek egészsége a lényeg, hanem az, hogy a globális Big Pharma, azaz a legnagyobb „gyógyszercégek” következmények nélkül minél jobban kizsákmányolják az országokat, akár úgy is, hogy az emberek egészségét tönkretegyék.

Konkrétan mire készül a WHO?

A szerződés aláírása után a WHO minden járványnak minősített ügyben kizárólagos hatáskört kap. Hogy mit kell érteni járvány alatt, azt is a WHO dönti el. Ugyancsak a WHO határoz arról, hogy milyen protokollokat használhatnak a gyógyításban az államok, amiket kötelezően végre kell hajtaniuk. Ha Bill Gates valamelyik vakcináját tartják hatékonynak, kötelező módon le fogják vele oltani Önt is, ha ellenáll, kényszeríteni fogják!

Milyen egyéb aggályos részek vannak a szerződésben?

A közegészségügy álcája alatt egy totális megfigyelési rendszert építenek ki. A WHO szerződése szerint kötelező „a nyomon követési adatok, a genetikai adatok, a minták, a technológiák megosztása”. Vagyis a WHO elrendelheti, hogy Ön kötelező módon ellenőrző nyomkövetővel kell járjon és minden egészségügyi adata egy olyan rendszerbe kerüljön, amelyet meg kell osztani a WHO-val.

Van már ilyen rendszer a világon?

Kínában pont ilyen rendszer üzemel, erre alapozva építették ki a „társadalmi kreditrendszert”. Ennek lényege: az emberek minden lépését ellenőrzik, az összes cselekedetüket számon tartják, és társadalmi kreditpontokkal büntetik vagy jutalmazzák a magaviseletét. A renitensek számára a szankciók széles skálán mozognak, kezdve attól, hogy bizonyos szolgáltatásokat nem lehet igénybe venni  pl. valaki nem szállhat fel a buszra, nem vásárolhat –, és ez folytatódhat egészen az átnevelő táborok világáig.

Miért gyűjt aláírásokat a Mi Hazánk Mozgalom?

Úgy véljük, a WHO-szerződés elleni tiltakozás pártállástól függetlenül minden magyar ember érdeke. A saját hazánkban nem lehetünk digitálisan megfigyelt rabszolgák egy olyan globális szervezet égisze alatt, akiket senki nem választott meg, nem hatalmazott fel erre, csak és kizárólag a finanszírozóik érdekeit szolgálják.

Van-e esély arra, hogy aláírással eredményt tudjunk elérni?

Ha látható ellenállást fejtünk ki, akkor minden esélyünk megvan arra, hogy megakadályozzuk a kormány és a WHO tervét. A Mi Hazánk Mozgalom 2023 tavaszán már sikerre vitt egy ügyet, a fúrt kutak bejelentési kötelezettségének a megvétózását. A víz feletti kontroll megszerzése ugyancsak a globális terv része. Nyugat- Európa több országában már elérték a céljukat, a bejelentés után a kutak tulajdonosait megadóztatták, vízórákat szereltettek fel és szabályozták, mennyi vizet használhatnak az állampolgárok. Magyarországon a Mi Hazánk Mozgalom mintegy félezer helyen indított az országban ellenállást és tájékoztatási kampányt, aminek hatására a kormány  meghátrált.

 

NYOMTATHATÓ aláírásgyűjtő ív letöltése itt.

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben