Pintér vs Novák: 9%-kal nőtt a bűncselekmények száma

Pintér Sándor belügyminisztert éves parlamenti meghallgatásán Novák Előd szembesítette korábbi ígéretével, hogy két hét alatt rendet tesznek, és hogy tavaly 9 százalékkal nőtt a regisztrált bűncselekmények száma. Ezekre Pintér inkább nem válaszolt semmit, és konkrétat arra sem, hogy milyen bérrendezést terveznek, miután a rendvédelmi illetményalap 2008-óta egy forinttal sem emelkedett (38 650 Ft). Ígéretet tett viszont annak írásos megválaszolására, amit korábban megtagadtak Novák Elődnek, hogy mennyibe kerül a rabok ellátása, és mennyibe a kórházban ápolt szabadoké, mivel a kiszivárgott információk szerint a börtönkosztra többet költ az állam, mint a kórházira.

A korábbi elutasítások ellenére ezúttal Pintér arra is ígéretet tett a Mi Hazánk többszöri nyomásgyakorlását követően, hogy kezdeményezik az Antifa terrorszervezetté nyilvánítását az EU-ban. Megfontolja végül a belügyminiszter a Mi Hazánknak azt a többször lesöpört javaslatát is, hogy több millió forintos helyszíni bírságot szabjanak ki a határkerítésen áttörőkre, és hogy mobiltelefonjaikat foglalják le bűnjelként, hiszen azzal az embercsempészek felderítését is megkönnyítenék. Csak néhány ilyen eljárást kéne lefolytatni (az érintett migráns beengedése nélkül), elrettentő híre elvenné a migránsok kedvét, hogy nálunk próbálkozzanak.

További bejegyzések

A kormányzat hibája, hogy újra aszály fenyegeti az eredményes gazdálkodást!

Dér Dániel

Titkok a szűrővizsgálatok mögött: Magyarország az amerikai tőzsdén?

Dér Dániel

A Mi Hazánk elmúlt 1 éve 10 percben

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben