Korrupciós rekord katonai beruházásként

Zárt ülésen folynak a közbeszerzés alóli mentesítések gátlástalanul, pl. több mint tízszeres áron szavaztak meg egy olyan több milliárd forintos beszerzést külföldi forrásból, melyet az egyetlen magyarországi repülőgépgyárban (mely 100%-ban magyar tulajdonú is) tizedannyiért is meg tudnak oldani világszínvonalon (részben külföldön gyártott technikát szerelve be persze) – világított rá Novák Előd, hozzátéve: van is olyan ország, melynek hadserege már rendelt a magyar gyártól ilyet, de a kormánynak inkább külföldről kell hasonló eszközrendszer tízszeres áron.

A Mi Hazánk honvédelmi szakpolitikusa személyesen is volt a párt egy szakértőjével a repülőgépgyárban tájékozódni. A korrupciónak tűnő tízszeres túlárazásra és a hazai gyártó kirekesztésére, a közbeszerzés alóli mentesítésre egyedül Novák Előd szavazott nemmel, aki aztán arra is felhívta a figyelmet: korrupciós rekord, hogy Mészáros Lőrinc a 4-es metrónál is drágábban építhet 7 km vasutat, amit immár katonai célú beruházásnak minősített a kormány, hogy a környezetvédelmi szabályokat megkerülhesse.

Eközben a hazafias nevelést és szittya harcfelfogást szorgalmazó vezérkari főnök hadgyakorlaton köszöntötte Novák Elődöt:

További bejegyzések

Megvédjük a turult!

Dér Dániel

A WHO kiszolgálása: kötelező szűrővizsgálat lesz

Dér Dániel

Toroczkai Orbánnak: „Milyen háttéralkut kötött a kormány a Metával?”

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben