Orbán Viktor volt főtanácsadója szerint a Mi Hazánk képviseli a nemzeti érdeket, nem a Fidesz

Tóth Gy. László, aki 1998 és 2002 között még Orbán Viktor miniszterelnöki főtanácsadója volt, valamint Raffay Ernő történész, aki 1990 és 1993 között a Honvédelmi Minisztérium politikai államtitkára volt, csatlakozott a Mi Hazánk Mozgalom elnökének stratégiai tanácsadó testületéhez. Raffay Ernő egyúttal azt is bejelentette, hogy azonnali hatállyal felmondott a Magyarságkutató Intézetben, ahol főigazgatói tanácsadóként dolgozott.

Tóth Gy. László és Raffay Ernő szerint ugyanis nem a Fidesz, hanem a Mi Hazánk képviseli a nemzeti érdekeket. A Fidesz vezetői mostanában inkább Kis Grófoval és Győzikével barátkoznak, és nem köztiszteletben álló, évtizedek óta a magyar nemzet szolgálatában dolgozó szaktekintélyekkel.

Tóth Gy. László végleg szakított a Fidesszel, amelynek sokáig a holdudvarához tartozott, mert elmondása szerint a polgári Magyarország eszméjét a Fidesz már nem képviseli, és egyáltalán nem egy nemzeti pártként viselkedik.

Raffay Ernő is a Mi Hazánk Mozgalmat választotta, mert ezt a pártot tartja tisztának és őszintén nemzetinek, nem a Fideszt. Raffay Ernő az ország egyik legismertebb történésze, a trianoni békediktátum és a szabadkőművesség témaköreinek legavatottabb szakértője.

Mi Hazánk Mozgalom

További bejegyzések

A Mi Hazánk vállalta a Partizán-vitát Újbuda szivárványkoalíciós polgármesterjelöltjével

Dér Dániel

Az üzemanyagárak érdemi csökkentését nem a kiskereskedőktől, hanem az adóterhek mérséklésével a kormánytól várjuk!

Dér Dániel

Vitézy plakátjaival ragasztják le a Mi Hazánk hirdetéseit

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben