Kampányetikai nyilatkozat: nem támogatták az LMBTQ-propaganda iskolai tilalmát

Kampányetikai nyilatkozatot írt alá a gyermekek jogainak védelmében az óvodai homoszexuális pedofilbotránnyal terhelt Újbuda DK-s polgármesterének kezdeményezésére minden megjelent párt, azonban a szivárványkoalíció és a Kutyapárt sem támogatta a Mi Hazánknak az LMBTQ-propaganda iskolai tilalmát célzó módosító javaslatát.

A legnépesebb kerület kampányetikai megbeszélésétől távol maradt a Fidesz, mely párt érdekében számtalan óriásplakát jelenik meg az adófizetők pénzén, nem is Fidesz-plakátként, de a riválisokat támadva vagy saját polgármesterjelöltjét civilként reklámozva.

A Mi Hazánk a tárgyaláson kifogásolta, hogy a kampányidőszakban már hetente megjelenő önkormányzati lapban továbbra is csak a balliberális pártok jelenhetnek meg, ahogy az országos közmédiában pedig szinte csak a Fidesz, a legdurvább mértékben a Mi Hazánkat hallgatva el a tévékben és rádiókban.

Az elfogadott nyilatkozat első pontja: „Nem viszünk politikát óvodákba és iskolákba!” De az LMBTQ-propagandát sem volna szabad dr. Zakar Gergely volt jegyző, a Mi Hazánk újbudai polgármesterjelöltjének javaslata szerint, ezt azonban nem vállalta a többi párt, sőt ismét a szivárványos zászló kitűzésére készül a szivárványkoalíció, melynek két alpolgármestere is nyíltan kérkedik homoszexualitásával.

Novák Előd,
a Mi Hazánk alelnöke,
újbudai országgyűlési képviselő

További bejegyzések

Toroczkai László országjárása

Dér Dániel

Kedvcsináló nagycsaládos fényképpályázatot hirdet egymilliós díjazással Novák Előd

Dér Dániel

A Mi Hazánk a multik helyett az önellátásra törekvő magyarokat támogatja

Dér Dániel

Ez az oldal sütiket használ, hogy javítsa az online élményt, lehetővé tegye a tartalom megosztását a közösségi médiában, mérje a weboldal látogatottságát, és az Ön böngészési tevékenysége alapján személyre szabott tartalmakat jelenítsen meg. Ez magában foglalja a keresési eredmények pontosabb megjelenítését, a lényegretörőbb tartalmak és tájékoztató anyagok megjelenítését, a jobb kommunikációt és az oldal teljesítményének javítását.

Elfogadom Bővebben