A Mi Hazánk központi irodájának a Fidesz által is megszavazott bezáratása után a betiltani próbált üzenetet több millió szórólapon tervezzük hirdetni: Nem lehetünk Cigányország! Félmillió szórólap már elkészült, a továbbiakhoz adományokat gyűjtünk a https://mihazank.hu/tamogatas oldalon, egy szórólap előállítása 3 Ft. Kérjük, a terjesztésben közreműködést vállalók keressék helyi szervezeteinket.

Az A5-ös szórólap két oldala:

Kisebbség lesz a magyarság saját hazájában? A Debreceni Egyetem kutatóinak tanulmánya szerint ha nem lesz radikális változás az elmúlt harminc év demográfiai folyamataiban, akkor 2034-ben, tehát 13 év múlva több cigány gyermek fog születni Magyarországon, mint magyar. Ezt a problémát szeretné a szőnyeg alá söpörni a Fidesz és a balliberális pártok nagykoalíciója.

2010-ben kimondta a Legfelsőbb Bíróság: jogszerűtlenül tiltotta be a közmédia a kampányfilmünket a cigánybűnözés szó használata miatt. Most ismét hivatali visszaéléssel próbálják elhallgattatni a nemzeti radikális pártot, de a Mi Hazánk ezt nem tűri, és Olaszliszkán is fáklyás felvonulást tartunk a magyarlincselés 15. évfordulóján, október 15-én.

Novák Előd,
a Mi Hazánk Mozgalom kampányfőnöke

X