Nem sokáig, mintegy 2 óráig volt épen a Baranyi Krisztináék által állított úgynevezett BLM-szobor Ferencvárosban, ugyanis hazafias csoportok összefogásának köszönhetően az láthatatlanná vált a nyilvánosság előtt.

A Vékony Csongor Levente által vezetett Mi Hazánk Ifjai egy paravánnal vette körül, melynek négy oldalán különféle grafikák és információk láthatóak, mely bemutatja a világszerte tapasztalható fehérellenes rasszizmust, köztük a dél-afrikai genocídiumot, de reflektál a Deák téri kettős gyilkosságra is, illetve felhívja a BLM álságos mivoltára a figyelmet, hogy az nem szól másról, mint fosztogatásról és erőszakról. A paraván felállításában segédkezett még Nagy Attila, a Mi Hazánk budapesti, és Lantos János, a párt esztergomi elnöke, és természetesen a párt elnöke, Toroczkai László is jelen volt.

De szintén ott voltak a Légió Hungária tagjai is, portálunknak a szervezet vezetőségi tagja, Incze Béla elmondta, számított rá, hogy “verseny alakul ki a hazafias csoportok között, ki ér ide előrébb”, így ők is segítettek a paravánok felállításában, összeszerelésében.

– Baranyi Krisztina még januárban azt mondta, azért érvényes a BLM üzenete hazánkra nézve, mert bár négerek nem sokan élnek nálunk, de a hazai cigányságot rendszerszintű rasszizmus és rendőri túlkapások érik, nehéz szalonképesen fogalmazni, de ez egy hatalmas hazugság, már csak ezért korrigálnunk kell a szobrot

– nyomatékosította Lantos János.

A munkálatok közben hatalmas rendőri készültséggel kellett, hogy szembesüljenek a ott lévők, legalább 10 rendőrautó jelent meg, és mindenkit igazoltattak. Sőt, voltak olyan balliberális érzelmű civilek is, akik igyekeztek megrongálni a felállított paravánokat, ám ez lényegében nem sikerült nekik.

– Szeretném megköszönni a Mi Hazánk Ifjainak és a Légió Hungáriának, hogy megakadályozták, hogy itt éktelenkedjen ez a keresztény- és fehérellenes szobor, ez is azt bizonyítja, hogy a nemzeti ellenállás ma is él

– emelte ki Toroczkai László, aki azt is kifogásolta, hogy milyen érdekes, hogy itt egy parkban békés emberekre ennyi rendőrt tudnak kiküldeni, miközben Borsod megyében, ahol lenne tennivaló, sehol nincsenek.

Magyarjelen.hu

X